Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A lányom 16 éves mult szeptemb...

A lányom 16 éves mult szeptember 21-én, Angliába költözünk ki. A lányom 7-ik osztályos itthon még mindig (LUSTA) hová tudom beiratni kint iskolába? Vagy menjen dolgozni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

betegség?

2 évig nemjártál suliba??? :D:D

2009. okt. 4. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan vicces hogy beteg voltam, főleg hogy nm egy mezei megfázás volt, hanem rák, de köszi hogy viccesnek találod hogy majdnem meghaltam:)
2009. okt. 4. 22:44
 13/16 anonim válasza:
Te anyának mondod magad? Miről beszélsz? Anyja lánya!!! Mennyi a beteg ember. Jajaaaaa menjetek csak ki. A lányodat meg küldd el valami monoton, sz.r munkahelyre! Aztán később talán a lustasága mellett inni is fog, vagy drogos lesz. Figyelj már oda a gyerekedre könyörgöm! Segítsd építeni az életét!!! Az eszem megáll!!!
2009. okt. 11. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy otthon hányadikos a gyerkőc, itt (Anglia) úgyis máshogy számozzák az osztályokat. Az enyém pl. most 10-es és 11 éves lesz!

Elmehet dolgozni is 16 évesen, itt ez nem annyira fura, mint otthon, mert hogy a középiskola amit 11-12 évesen kezdenek, 16 éves korig tart. Akinek nem kenyere a tanulás, abbahagyja, majd persze évek után úgyis újra kezdni, ha benőtt a feje lágya! :) Persze ha nem fog jól beszélni angolul, még mindig jobb lesz neki a tanulás, munkát nem nagyon fog tudni kapni. Van olyan hogy sixth form, az 16 éven felülieknek van, (de nem tudom pontosan mi, nézz utána) vannak college-ok, ahol 18 éves korig lehet tanulni, ha megjön a kedve a tanuláshoz, ami itt nem lehetetlen, mert tök jó módszerek vannak és nem olyanok mint otthon! Először a GCSE-t kellene megszereznie ami minden továbbtanuláshoz kell, vagy járhat vocational suliba, ami munka melletti tanulás. Nagyon sok lehetőség van, ne izguljatok! Csak tanuljátok az angolt, mert a mélyvíz elég sokkoló lesz!

Sok szerencsét és ha van kérdés, írjatok privit. Szívesen válaszolok, 4 és fél éve élek kint. (2 gyerekkel)

Üdv.

Inda.

2009. okt. 21. 23:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, hülyeséget írtam, college-ban akár 100 éves korig is lehet tanulni, csak a legtöbb persze fiatalabb..... :)

Inda

2009. okt. 21. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:
2009. okt. 21. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!