A Harvard University-n szeretnék tovább tanulni. Azt hogy kell?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 15:51
1/12 anonim válasza:
Valószínűsítem, hogy elég pengén vágod az angol nyelvet ha ilyenbe gondolkozol.
Nézz fel a honlapjukra, írj nekik e-mailt.
2/12 anonim válasza:
Az biztos hogy amerikai "érettségi" kell. Ott egy teszt van a középsuli lezárása végén. Ebből van több fajta. Leggyakoribb a SAT teszt. Egyetem válogatja hogy melyik tesztet fogadja el. Ennek a kiszemelt egyetemnek a honlapján tudsz utánanézni. Mivel külföldi vagy ezért nyelvi tesztet is kell írnod TOEFL tesztet.
De itt egy link ahol részletesen tájékozódhatsz.
3/12 anonim válasza:
Meg par diakolimpiai ermet termelj be addig is.
4/12 anonim válasza:
És valószínű, hogy nem lesz elég az itthoni diákhitel a tandíjra.
5/12 anonim válasza:
Még az előzőhöz:
évente 35000 Dollár a tandíj, ami jelenlegi árfolyamon kb. 8 és negyed millió forint.
6/12 Fórum válasza:
Mielőtt bármit is tennél ébredj fel!!!!!!
7/12 anonim válasza:
Válasz ki egy egyetemet pesten majd én átírom a nevét harvard university-re annyitkérek hogy addig fedezz xd
8/12 anonim válasza:
elég baj, ha ott akarsz tanulni, és itt kell feltenned a kérdést, hogy hogy kell... :)
9/12 anonim válasza:
Há' beülsz, előveszed a jegyzeteidet, meg a tankönyveidet, meghallgatod az előadásokat, elmész a vizsgákra, "osztat" ha oda tudsz nekik csapni, akkor kapsz egy diplomát :D
10/12 Nyitott válasza:
Kezd azzal, hogy nem teszel fel többé ennyire dilettáns, és egyben vérciki kérdéseket pl. Hogy kell?....eszem megáll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!