Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Az oxfordi egyetemre (universi...

Az oxfordi egyetemre (university of oxford) nehéz bejutni?

Figyelt kérdés
kint járok középsuliba az egyesült királyságba,nehéz bejutni?mi alapján vesznek fel diákokat? nagyon drága?
2009. szept. 19. 20:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem szeretném hogy irigyek legyetek, de aki külföldön van annak mindenki beszólogat. Én azért vagyok büszke hogy magyar vagyok és kijutotam és megtanultam a nyelvet és van lehetőségem egyetemre jelentkezni.Magyarország nem az én világom,ha tudnám se tagadnám le hogy magyar vagyok de én nem akarok ott élni.
2009. szept. 22. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Én mikor elolvastam a kérdésedet, az alatta levő kérdést el sem olvastam, ergo nem tudtam, hogy kint élsz, nem azért szóltam be.

De azért sok szerencsét, tényleg!

Csak arra kérlek, ne nézd le a magyar egyetemeket, nagyon sok a világszínvonalú, amiknek a diplomáját a világ minden országában tárt karokkal várják.

2009. szept. 23. 10:31
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod.Nem nézem le a magyar egyetemeket és sose nézném le.
2009. szept. 23. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:

A legbiztosabb ha a suliban érdeklődsz a felvételiről.. Írj nekik egy e-mail-t vagy hívd őket telefonon és tedd fel a kérdésed. Ők majd szépen elmagyarázzák, hogy mi kell hozzá és mennyit kell fizetni.

Én Erasmussal szeretnék majd Angliában tanulni egy fél évet :) de az csak fél év, és nem ad diplomát, de ott lehetetek :)

2009. szept. 23. 15:41
 15/18 anonim válasza:
Én amerikába szeretnék egyetemre menni. Amugy egy dologra figyelj oda, hogy tudd elégé jól a angolt. A lényeg, hogy folyékonyan beszéljél. Hát kint a felvételit nem ismerem milyen Angliában, de ha jól tudom olyan mint Mo.-on. Nem hallgas a hülye megjegyzésekre, mert csak magadra hallgas. Te mit akarsz és mit akarsz kezdeni a életedel. Öcsém pl japánt fogjam ost elkezdeni, mert minden álma a japán nyelv és bíztos avgyok benne, hogy ki is akar menni, majd ha befejezte itt sulit.
2009. szept. 24. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki külföldön él magyarként vagy tervezi, hogy külföldön fog tanulni, akkor az már rögtön hazaáruló meg ássa el magát, mi? Tényleg csak irigyek vagytok. Szánalom.
2009. okt. 2. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem irigyek, csupán nincs semmilyen komolyabb problémájuk, így keresniük kell valami globálisabbat. Ezen esetben ez a keresgélés megállt a nacionalizmusnál. Persze a helyesírás szabályait egyik sem ismeri. Magyarul tudni? Áh, minek azt?!
2010. júl. 2. 18:18
 18/18 anonim válasza:
szerintem is elég kilátástalan a jövőm magyarként...jobb lenne ha inkàbb hősi halott lennék ,mint "hazaáruló? mivel nem sokárra élhetelenné válik az eggyenhamu ami a liberalizmusra alapul ...az állambácsi ezt átlátja és nagyon ügyesen fentartja a látszatot ráadásul a társadalmi színvonal is elég állati ha nem,akkor rosszabb[14/f]
2017. dec. 5. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!