Van itt valaki olyan, aki gondolkozik abba, hogy kimegy cserediáknak vagy nyelvtanfolyamra külföldre 1 évre?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék menni, de egyedül nem nagyon merek nekivágni. :S Szóval aki hasonló helyzetbe van mint én az írjon már nekem. :D Leginkább az USA és Málta érdekel. (Az is írhat akinek már van ebben tapasztalata.)
16/L
2013. márc. 28. 20:45
1/6 anonim válasza:
Én pár éve gondolkoztam ezen, aztán megláttam mennyit kell kifizetni és rögtön el is ment a kedvem az egésztől:D
2/6 anonim válasza:
Nekem nővérem volt kint egy évet az assist program keretében és majd én is tervezem,hogy kimegyek.Ő az USA-ban volt.
16/L
3/6 anonim válasza:
Az első mielőtt beleéled magad, hogy beszélsz a szüleiddel, hogy mennyire támogatják az ötletet ugyanis USA simán milliós összeg...és csak úgy a két szép szemedért nem leszel cserediák , eredmények is kellenek hozzá.
4/6 anonim válasza:
2. vagyok,tesómnak 3600 dollárba került és a végén vissza kapta a költségek felét.Ő az Assist program keretében volt kint.Ebben szerepel vagy 30-35 iskola de nem te választod ki,hogy hova mész.
5/6 A kérdező kommentje:
14:18!
Hidd el én ezekkel tisztában vagyok. A szüleimmel is beszéltem már róla. Ja, és miért kell egyből, ismeretlenül ítélkezni a másik felett? Szerinted én 16 év alatt nem tettem le semmit az asztalra? Hát akkor közlöm veled hogy mióta iskolába járok- ami idén már 10. éve- minden évben kitűnő voltam!
2013. ápr. 11. 21:11
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Megnézem amit belinkeltél :)
2013. ápr. 12. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!