Milyenek az angol gimnáziumok?
Nem nyújt többet az angol gimi. Egy biztos, a megélhetésre rengeteg pénzed el fog menni, főleg, ha nincs a sulinak kolesza. Csak kajára és napi költségekre, ha te főzöl, tanévenként elmegy 2500 font. És akkor még csak a létszükségleti dolgokat számoltam bele.
A tantárgyak nagyjából hasonlóak a mijeinkhez, a tanítás igencsak eltérő iskolánként, már ha a minőséget kérdezed. Úgy tudom, házit nem kapnak, de tovább maradnak bent. 9-kor kezdődik az első óra.
Én azt javaslom, inkább tedd félre azt a pénzt egyetemre. Sokkal hasznosabb lesz egy külföldi egyetemen eltöltött év (vagy netán degree), mint az angol nyelvű gimi.
Én most ősztől kezdem meg az angliai tanulmányaimat.
Az ár attól függ,hogy állami vagy magániskolába mész,az állami olyan 2,5 milliótól kezdődik,a magán pedig 5 milliótól.
Az oktatás jóval magasabb,mint itt.
A diákok az utolsó 2 évben A-level tantárgyak közül választhatnak (én nekem,több mint 30 tantágy közül lehetett választani (turizmustól a médiáig,szóval a határ a csillagos ég,azt választhatod,amit te szeretnéd,a tantárgyak közül 3-4-et lehet választani.
Én neked a Bron-y-aur,Bigben irodát ajánlom,nagyon jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!