Lemondhatok az álmomról?
Figyelt kérdés
Fejembe vettem már régen hogy majd gimi után Angliában akarok jogot tanulni és ott szeretnék ügyvéd lenni (Nem Oxford vagy Cambridge-i egyetem...) Ez nagyon elérhetetlen? Olvastam valahol hogy ez elég meredek elképzelés. Ez mit jelent? A nyelvvel, tandíjjal, tanulással nem lenne baj. Mennyi esélyem van hogy ott legyek ügyvéd?2013. febr. 24. 19:06
1/5 Retekszisz válasza:
A tandíjjal nincs gond? Akkor szerencsés van, biztos van olyan egyetem, ahová felvesznek, habár lehet, hogy nem a színvonalasok közül való.
2/5 Dubi válasza:
Ha a fentiekkel nincs baj, akkor az ég világon semmi okod sincs arra, hogy lemondj az álmodról. Ha kell, segítek is majd a felvételi menetében (UCAS), vagy tanácsokat adhatok. De mindezt csak 12-ben! És ne feledd: a jelentkezéseket január 15-ig kell leadni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Így van
azokkal nincs gond. Amint gépnél leszek
írok 2. válaszoló :)
2013. febr. 25. 21:39
4/5 anonim válasza:
Igazán szerencsés vagy, ha a a tandíjjal nem lesz gondod. :) Good luck.
5/5 anonim válasza:
Hat, Nagy Britanniaban a vezeto, befolyasos birok 78, az ugyvedek 82%-a vegzett Cambridge-ben vagy Oxfordban. Mashonnan indulva az eselyek nemileg csokkennek...
A kepzes 3 eves, aztan mesz gyakorlatra, stb, bar, stb, jopar ev, mire praktizalhatsz - persze ez mas orszagokban is igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!