Hogyan tudnék Angliában tovább tanulni? Egyetemre szeretnék jelentkezni!
Sziasztok! nagyon szeretnék kint egyetemen tanulni, most végzem a utolsó évemet itthon! Valami olyan szakot szeretnék amivel később jól tudok keresni esetleg kint! Amit nagyon szeretnék az az orvosi de érdekel még a pszihológia, az idegen nyelvek ...nem tudom mit ajánlanátok?
államilag finanszírozottra tudnék járni vagy az összes egyetemre fizetni kell? (mert tudtommal elég drágák) Suli mellett szeretnék majd dolgozni valamit! azon gondolkodtam még , hogy esetleg itthon elkezdeném a Semmelweiset és akkor onnan kijutni valami ösztöndíjjal de utána néztem és az erasmust találtam de az is maximum pár hónap! Szerintetek micsináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vicces. A britek hozzánk járnak tanulni a SOTE-ra, ugyanis a kinti diploma piacképtelenebb a magyarhoz képest. :)
Amúgy _teljesen_ mindegy, hol tanulsz általános orvosnak, az első 2-3 év anyaga _mindenütt_ ugyanaz (Kuala Lumpurtól Huculföldig), és aki kiesne, az kiesik bárhol a Föld kerekén.
Az ÁOK-ról sokféleképp ki tudsz majdan kerülni, ha ez minden vágyad, a legtöbb lehetőséget egyetemi/minisztériumi szintű ösztöndíjak vagy tanulmányutak jelentik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!