Rendezői egyetem Amerikában?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem attól, akinek esetleg van saját tapasztalata vagy valami infója , hogy az USA-ban pl. Hollywood környékén vagy bárhol milyen filmrendezői egyetemek vannak? hogy lehet oda bekerülni , mennyire nehéz elvégezni? költségei? szóval minden lényeges infó érdekelne. (a helyesírás miatt ne haragudjatok) előre is köszi a válaszokat2012. dec. 16. 21:12
1/3 anonim válasza:
new yorkban tudok egy film academy nevű iskolát
[link] ez elég menő hely
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , a legelsőt néztem én is ( ny.c. film academy) de nagyon drága , kb 16millió a tanfolyam forintra átszámolva , viszont ez a film connection árban elfogadható bőven , csak kérdés , hogy mennyit ér a képzésük..:D
2012. dec. 18. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!