Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Harvard-ra támogatás, hogyan?

Harvard-ra támogatás, hogyan?

Figyelt kérdés
A mai nap megjelent az indexen egy cikk ,amely azt állítja ,hogy azon diákok akiknek a szüleinek összkeresete nem éri el az évi 65ezer dollárt támogatást igényelhetnek amely fedezi a megélhetést és a tandíjat is. Azt írja ,hogy ezt külföldi diákok is igényelhetik. Utánanéztem a neten,de semmilyen ehhez kapcsolódó leírást nem találtam. Ha valakinek van erről információja ,vagy többmindent talált ,mint én az kérem ossza meg velem ,mert érdekelne a lehetőség ,hogy a világ egyik legjobb egyetemén tanulhatnék.
2012. dec. 11. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálj itt érdeklődni:

[link]

2012. dec. 11. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Bár nem tudom, hogy oda való vagy-e, ha ezt nem találod meg magad. Ezt nem bántásból írom, de tényleg ne szívasd magad, ha ennyire nem vagy önálló vagy nem tudsz angolul.

2012. dec. 11. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az idex cikke kritikan aluli. Mintha csak annyi kulonbseg lenne a Helsinkii Egyetem es a Harvard kozott, hogy mennyibe kerulnek.

Ha lehetoseg erdekel, akkor gondolom igen sok vilagversenyen kiemelkedo helyezesrol tanuskodo papirod van, meg a SAT es egyeb pontszamaid a szukseges teszeteken 100% korul vannak. IELTS/TOELF szinte maxra szinten alap.

2012. dec. 11. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
De a kérdezőnek mondom, hogy ha a Harvard nem is reális opció, rengeteg amerikai és angol top egyetem van, ahol különböző munkákért cserébe elengedik a tandíjat. Azt javaslom hogy kezdj el guglizni ranglistákat, és visszafelé, az elsőtől kezdve felkeresni a honlapokat, és megnézni hogy melyiknél, milyen feltételekkel engedik el a tandíjat.
2012. dec. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!