Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A világon hol vannak jó...

A világon hol vannak jó egyetemek, ahol van külön geológia szak, és erős?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ELTE, világviszonylatban is erős helyen állnak a földrajz-földtudományi képzései.
2012. nov. 28. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de inkább külföldön tanulnék.
2012. nov. 29. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
megtudhatom miért? ott sincsen kolbászból a kerítés, csak erre akkor jönnek rá, amikor elvégzik...
2012. nov. 29. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki kimondottan Pick szalamit keres, nem tudom miert kell virslireklamokkal bombazni. Kulfoldi egyetemre kerdezett ra, es nem arra, hogyan jon ra mindenki, hogy kulfoldon sincs kolbaszbol a kerites.

A kerdezonek: sajnos kulon earth sciencesre nem nagyon talaltam listat. Ez sokkal nagyobb teruletet fog at [link] amerikaira (bar a US News neha vicces dolgokat tud szulni) [link]

Altalanossagban megkockaztatom azon egyetemeknek erdemes jobban utannanezni, amik realiakbol eleve erosek - a fenti ket lista is erre bizonyitek.

2012. nov. 30. 00:46
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Azt kérdezte, hogy a világon hol vannak, tudtommal Mo is része a világnak. Az mellékel, hogy a témakört nem figyeltem.

Azért kérdeztem rá, mert sok tini azt hiszi külföldön minden jobb. Én az ELTE-n végeztem geológus szakon, egyből lett munkám (jól fizető) egy olajipari cégnél és 1 év után kaptam külföldről állásajánlatot, amivel éltem is. Dolgoztam kint 5 évig, de most megint itthon vagyok. Ne higgyük már, hogy csak külföldön jó minden, a hazai egyetemek is sikeresek.

De ha ennyire érdekelnek a külföldi képzések, akkor tessék, itt van a földtudományi képzések 2011-es rangsora:

[link]

(mellesleg a 6. oldalon megtalálod ez ELTE-t, nézd meg milyen egyetemek jönnek utána, és utána gondold át az egészet)

2012. nov. 30. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Azert kulfoldon,mert nem szeretnek meg ot evet Magyarorszagon maradni. Es nem csak a gazdasag miatt,hanyok az egesz magyar mentalitastol. (tisztelet a kivetelnek)

A válaszokat köszönöm.

2012. nov. 30. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én Miskolcon végeztem és nekem is egyből lett melóm. Magyar cégnél dolgozok, de külföldön, tehát ergó nem hagytam el az országot, de mégis! :D

Menj a ruszkikhoz. Moszkvai Geológiai Egyetem! :)

2012. dec. 3. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!