Milyen irányba érdemes mennem az egyetemre ha már szinte biztosra tudom hogy Angliába szeretnék élni?
gimnazista vagyok utolsó előtti évem és szinte mindenre nyitot vagyok kivéve ami nem érdekel,nem megy az itt 3.ban a matek,magyar,fizika
fakton vagyok:biosz(bár nem gondoltam hogy ilyen sok benne a kémia) és emellett előrehozott érettségit teszek infóból
és ugye gimi után célszerű az egyetem vagy főiskola csak nemtudom hogy mit erőltessek meg ez utolsó éveimben.az angollal nem lesz gondom most nyáron leszeretném tenni a középfokot ami elég is lenne Angliába(vagy nem?)
a tanácsokat előre is köszönöm :)
de nekem pl:azt javasolták hogy a kertészkedést szeressem meg mert ez Angliába kapós..csak ugye én rühellem a kapát:D
és ezért szeretném megtudni hogy mi kapós még Angliában?
mert azt tudom hogy most Mo.-n a mérnökök meg az informatikusok a legkeresettebbek (ami szintén nem az én világom :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!