Hogyan lehet ösztöndíjat kapni amerikai egyetemre?
Már a másik kérdésednél leírtam, attól még, hogy máshogy fogalmazod meg, ugyanaz a lényeg: senki nem fogja elvégezni helyetted a házi feladatodat, neked kell utána nézni, hogy milyen lehetőségek vannak, hiszen senki nem ismeri a körülményeidet.
Én ismerek egy lányt, aki kijutott, a középiskola egy évét tudta kinn elvégezni (többet nem, arról ne is álmodj, hogy kinn járod végig!!), ő vagy 10 helyre pályázott, mire egy sikerült.
A hibátlan nyelvtudás alap, és a megfelelő nyelvvizsga is. Elsőként ennek néznék utána a helyedben. És kellenek majd ajánló levelek, el lehet kezdeni azon is gondolkodni, ki adna ilyet.
én kint élek az usa-ban. Nem nehéz bekerülni az iskolába, de ösztöndíjat szerezni, annál nehezebb... Kérdezz rá az iskoládnál, és a kiszemelt egyetemmel is vedd fel a kapcsolatot. Ha kapnál tanuló vízumot,akkor talán kapnál állami segítséget is!
Mindenképpen a kinti egyetemen dől el, hogy kapsz-e ösztöndíjat, vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!