Hanyadik osztalyba kene vissza mennem, mik a lehetosegek?
Szoval altalanos iskola 7-ba jartam mikor ki koltoztunk a csaladdal kulfoldre. 14 eves voltam most 17 eves vagyok. Nagyon jo tanulo voltam 4.8 atlaggal vegeztem mindig.
Valoszinuleg viszafogunk koltozni kb 1-2 even belul inkabb 2, akkor olyan 18-19-20(durvan) leszek.
Milyen lehetosegeim lennenek a tanulassal kapcsolatban?
Foleg..szeretnek enekorat venni s komolyan venni a zenet vegre ...tudom mar a hangszerrol lekestem de..talan meg az enekles..
Mik a lehetosegeim?
Te Jo eg azt hittem ez kamu hogu vissza kell mennem nyolcadikba. ..ahhh ez szemetseg miert nem fogadjak el az itt vegzett osztalyaimat??? Ez tok hulyeseg...mi lenne ha egy kulfoldi diak magyarorszagra koltozne? ? Akkor az ovodaba iratnak be vagy mi a f? ??
Nah mindegy azert koszi a segitseget es bocsi a kesoi valaszert
Dehogy kell visszamenni a nyolcadikba! Beszámítják a kinti iskolát, ha ott megcsináltad a középiskolát, akkor itt mehetsz egyetemre, bár a tárgyak és vizsgák elfogadtatása kicsit időigényes procedúra, de el fogják fogadni a kinti dolgokat is.
Ha az éneklés érdekel, Zeneművéseti Karra felvételizhetsz például egyetemre minden gond nélkül.
Első kommentelő, ugye nem gondoltad komolyan? Rengeteg külföldi jön magyar egyetemre, szerinted ők végigjárják a magyar általános iskolát előtte? :)
Amúgy általános- és középiskolában is be lehet csatlakozni, hozzánk is jött 10-edikben pl. olyan diák, akinek egyik szülője magyar volt, a másik német, eddig kint járt iskolába és most Magyarországra költöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!