Mit tegyek? Félek átkerülni a "rendes" osztályba. (bőv. Lent)
Én is így voltam vele.. De nem volt gond. Eleinte izgultam ez miatt, de hamar felzárkoztam. Biztos lesz olyan aki nem anyanyelvű szóval a tanároknak/osztálynak nem lesz ez furcsa. Lehet, hogy kicsit többet kell tanulnod, de én max. az elején tanultam többet, most már teljesen megszoktam a dolgot.
Fontos, hogy ne gondolj arra, hogy nem megy jól a nyelv, nekünk sok szóbeli dolgunk volt (előadás, vizsgák stb.) mindegyik kész terror volt, mert azon agyaltam, hogy a többiek kiröhögnek a nyelvhasználatom miatt. Sokat segít ha keressel olyanokat akik szinten nem anyanyelven beszélik a franciát és kibeszéled a félelmeidet, gondjaidat. A tanárok szerint meg fogsz felelni, hidd el értik a dolgukat ha reménytelen lennél nem engednének normális osztályba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!