Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Továbbtanulás Skóciában?

Továbbtanulás Skóciában?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra szeretnélek megkérni titeket, ha van olyan ismerősötök, vagy akár ti magatok, akik kint tanultak Skóciában, vagy részletes információkat tudnak róla, menetértől, körülményekről, minőségről, azokkal szívesen felvenném a kapcsolatot, ha lehetséges. :)
2012. szept. 27. 16:15
 1/2 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne. Most állok pályaválasztás előtt, és komolyan fontolóra vettem a skóciai lehetőséget. Én is épp ennek próbálok most utánajárni. Kedves kérdező, ha meg tudsz valami fontosat, megtennéd,hogy privátban üzensz nekem? :) Előre is köszönöm.

19/f

2012. okt. 10. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát.. pontos infóért pontosabb infók kellenének. A menete az a ucas.com ott mindent megtalálsz, szánj rá egy napot és böngészd át alaposan, a Skóciai unik listáját itt találod [link] (Glasgow,Edinburgh ill. a St. Andrews a legnívósabbak.. de persze ez nem a szabad bölcsész és társai szakokra vonatkozik )Az egyetemek honlapját szintén nézd át hogy milyen szakok vannak, koli lehetőségek, kiadások stb. minden fönt van. IELTS/TOEFL ill. hogy milyen érettségi eredményeket kérnek azt konkrétan a sulitól kérdezd mert a magyar rendszerrel nem mindehol vannak azért tisztában, mindenhol van international office-nekik kell e-mailt írni. Kb. jan.15 a határidő hogy leadd a personal statemented arra az 5helyre ami tetszik, ielts/toefl és az érettségi eredmények később is csatolhatóak. DE hogyha a fenti oldalakat,sulik honlapját nem érted és nem tudsz kiigazodni,önnállóan intézkedni az ügyben akkor az angolra nagyonnagyonnagyon feküdj rá.. nem tudom milyen szakra mennél de nem érdemes nyelvtudás hiánya miatt elszúrni a felvételit. Évente kb. 7000fonttal számolj megélhetésre.

Ezek talán a legalapabb tudnivalók bővebben a suliktól meg a ucason kell érdeklődni! Ha van bármi akkor irj nyugodtan segitek szivesen!:) Sok szerencsét!

2012. okt. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!