Hol érdemes külföldön tanulni? Milyen jó egyetemeket tudtok?
Figyelt kérdés
Anliga túl drága, jelenleg Bécsben és Linzben gondolkodom. Milyenek az ottani egyetemek? Esetleg más lehetőséget tudtok? Akinek van tapasztalata, kérem írjon róla.
Angolt folyékonyan tudok beszélni, németre még sokat kéne gyúrni, 1 évem van
2012. szept. 11. 10:33
1/7 anonim válasza:
Ha Ausztriában akarsz tanulni, nagyon húzz bele a németbe. A lehetőségek meg leginkább attól függnek, hogy mit akarsz tanulni.
2/7 A kérdező kommentje:
főleg gazdaság és informatika érdekelne
2012. szept. 11. 13:52
3/7 anonim válasza:
nemetbol a kozepfok is majdnem keves, azzal szenvedes az eleje. inkabb felsofok, az a biztos! de ha kitarto vagy es nem adod fel akkor a kozeppel is menni fog. annal lejjebb viszont ne add.
4/7 anonim válasza:
Szia szerintem jó hogy nem írták még le melyek a jó egyetemek, ez minimális önállósággal is kikereshető,valamint ha ezt nem tudod megnézni, akkor halva született ötletnek tűnik, a dolog mert ott csakis magadra leszel utalva minden sulis ügyet illetően. Valamint nem tudom hogy hogyan tervezed a megélhetést, de ha itthonról akarod szülőkkel finanszíroztatni akkor nem egy olcsó buli, főleg a szállás része,a többi olyan mint itthon, ha pedig magadat akarod eltartani akkor különösen fontos hogy önállósítsad magadat, amúgy a legjobb gazdasági egyetem a WU kiindulási pontnak ez az infó pontosan elég:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi az infót, utánanéztem az egyetemeknek már angyjából, megnéztem a ranglistákat is, de az érdekelne, ha valaki hallott róla valakitől, aki járt ott, vagy esetleg maga ott végzett :)
megélhetésen gondolkodtam már, ott az drága, itt meg van tandíj
2012. szept. 13. 16:29
6/7 anonim válasza:
Én kint tanulok Bécsben (Medizinische Universität Wien), ha konkrét kérdéseid vannak, nyugodtan írj, szívesen segítek.
7/7 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni, amiért segítenék neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!