Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyi pénzt lehet összegyűjte...

Mennyi pénzt lehet összegyűjteni au-pairként Angliába, fél év alatt, ha közben fizetem a nyelviskolát is?

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy a nyelviskolát a család fizeti.

2012. szept. 12. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem minden esetben. Legalábbis így tájékoztattak :-S
2012. szept. 12. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem jellemző hogy a család fizeti a sulit!amúgy azok nagyon drágák én azért nem is jártam:(

heti 65 font a minimum amit kap egy au pair,számold ki mennyit keresel fél év alatt.:)

2012. szept. 17. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem de, sokszor. Ezt előre meg kell beszélni (hivatalosan úgy van, h nekik kéne). De ha ki mész au pairnak, ne a pénz miatt menjél, mert lehet, hogy ha átváltod forintra a "fizetést", akkor nagy összeg jön ki, de ez általában csak zsebpénz, az ottani árakhoz képest nem tudsz sokat költeni, az, meg hogy spórolsz és nem mész sehova el, az hülyeség, és megfogod bánni.
2012. szept. 20. 14:41
 5/5 anonim válasza:
hat sporolni sokat nem lehet belole, en is au-pair voltam. De ha dolgozol mellette valahol mashol is, na akkor lehet. Mert nem kell szallast meg kajat fizetni (jo esetben nem kell kajat, de en mindig vettem magamnak, nem szerettem amit a csalad evett, meg nem is ettek sokat)
2012. okt. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!