Münchenben sokkal drágább lenne tanulni, mint Berlinben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 11:07
1/6 anonim válasza:
Míg München az egyik legdrágább város, addig Berlin az egyik legolcsóbb. Szóval igen.
2/6 anonim válasza:
Münchenben 500 eurós tandíj van + kb 300 euro Semesterbeitrag, Berliben csak utóbbit fizeted. és igen, München iszonyú drága!!
3/6 A kérdező kommentje:
:/
Berlin nagyon tetszik, viszont a szüleim nem tudnának nekem segíteni, így dolgozni szeretnék egyetem mellett, viszont ha jól tudom, Berlinben óriási a munkanélküliség.:(
2012. aug. 9. 14:19
4/6 anonim válasza:
Magyarországon is az, de ha megfelelő végzettséged van / megfelelő dolgot tanulod akkor könnyen kapsz munkát. Te mit tanulnál?
5/6 A kérdező kommentje:
Tanítani szeretnék Németországban, mert az itthoni fizetés elég siralmas.:(
Ezért szeretném kint elvégezni az egyetemet.
2012. aug. 9. 14:35
6/6 anonim válasza:
A tandíj nyílván több lenne Münchenben.
Szerintem Berlinben is tökéletesen tudnál tanulni , az is jó környezet.
Igazából bármelyiket is választod nem fogsz csalódni. Jól fogod magad érezni hidd el.
Berlin is éppen olyan jó mint Berlin.
Munkát meg fogsz találni Berlinben is.
Úgyhogy két kivaló város , sok lehetőséged van.
Berlin is kiváló hely.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!