Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hol érdemes tanulnom, ha...

Hol érdemes tanulnom, ha Hollywoodban "akarom végezni"?

Figyelt kérdés
Amerikán belül. esetleg ha valaki tud valami jó kis suliról:)

2012. aug. 6. 01:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A szereposztó díványon, vagy valami undorítóan gazdag producer feleségeként....

Teljesen komolyan mondom!

2012. aug. 23. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Dobó Katának se sikerült berobbannia Hollywoodba, pedig egy gazdag, híres filmes nője volt, színművészetit is végzett, kint is élt, és jól is beszélt angolul. És mégse sikerült neki, mert nem eléggé tehetséges. Rengetegen fetrengenek a szereposztó díványon, és mégis csak egyből vagy kettőből lesz foglalkoztatott színész. Vagyis se a szereposztó dívány, se a gazdag filmes férj nem elég, ennél sokkal több kell a befutáshoz.
2012. szept. 16. 00:10
 13/15 anonim válasza:
Én azt tervezem, hogy a jogi egyetem elvégzése után (anyukám álma), beiratkozom színművészetire. Régen jártam színészetre, egy olasz színész vezette a csoportunkat és azt mondta, hogy nagyon tehetséges vagyok, illetve sokoldalú. Egyébként nagyon erős kapcsolatokra van szükség.
2012. okt. 4. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Dobó Kata biztos nem engedte az anált.... vagy rájöttek kint, hogy tehetségtelen...
2012. okt. 4. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as! Azért arra figyelj, hogy a színművészeti korhatáros, vagyis lányok csak 24, fiúk csak 26 éves korig jelentkezhetnek, és a legtöbb embert nem veszik fel elsőre, tehát minimum két próbát számolj bele. Lehet, mire elvégzed a jogit már a korhatárba se férsz bele.
2012. okt. 4. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!