Amerika? bővebben lent.
szóval:) Amerikában szeretnék élni és ott szeretnék egyetemre/főiskolára menni.
kérdéseim:
hogy zajlik oda egy jelentkezés
hogy működik
le is telepedhetek ha ott járok egyetemre
mit lesz érdemes tanulni majd 5-6 év múlva
tudom még messze van..:)
Semmi ismeretségem aki kint él és mondjuk segíteni tudna:(
Fiatal vagyok még.Csak most fogom kezdeni a gimit,nyelvi gimibe megyek angolt és németet fogok tanulni. kérek mindenkit hogy csak az válaszoljon aki normálisan tud írni,és azért mert már ezzel foglalkozom nem bunkózik,és nem oltogat..köszönöm szépen!:) 15L
Nos a 7-es válaszoló tényleg vicces. Annyiban igaza van, hogy nagyon megnézik kit engednek be az országba. A többi viszont kétséges. Nem hiába nevezik a szabadság országának. A letelepedéshez szükséges legegyszerűbb megoldás: Házasság. Suliba tényleg sok pénz kell. De azt a pénzt meg is tudod keresni! Egyszerűbb, ha itthon elkezdesz egy egyetemet, ahonnan ösztöndíjprogramokkal kimész tanulni, és az ismeretség után akár egyedül is próbálkozhatsz. (A leghíresebb ösztöndíjak: Erasmus, Fullbrigh, előbbi relatíve sok diákot visz ki, kisebb ösztöndíjjal, kevesebb de jó hírű egyetemre. Utóbbi magas ösztöndíjat kínál -fedezi a megélhetést- az amerikai egyetemek/főiskolák 90% partnere, tehát szinte bármelyik egyetemre mehetsz vele (köztük van a Harvard, a Yale is).
Én is így jutottam ki. Itthon befejezem a sulit (fél év), és kint már várnak a leendő munkahelyemen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!