Tényleg nincs Amerikában szakmunkás?
Figyelt kérdés
Mert ha tényleg nincs elköltözök oda mert sz*rok a jegyeim és életem áráért sem mennék el szakmunkásba.Vagy ha mégis van utána le lehet éretségizni és utána egyetem.2012. jún. 18. 09:45
1/4 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogy lenne. De nem hiszem hogy a szüleid elköltöznének egy 13 éves gyerek miatt Amerikába.
Ráadásul nem is olyan egyszerű ez, plusz ha ennyire rosszak a jegyeid, ne álmodozz egyetemről. Előbb egy érettségit csinálj meg.
Majd elmész szakmunkásba, aztán ha az elvégezted, beiratkozol egy két éves esti suliba, s akkor ott megcsinálhatod az érettségit. Így jártál.
2/4 anonim válasza:
én úgy tudom hogy ott érettségi kell minden szakmához,de ott gimik vannak és az nehezebb mint a szakközép.
3/4 anonim válasza:
Azert az oceant atuszni nehez lesz...
4/4 anonim válasza:
Miért ne lenne? Ott is vannak szegény emberek, akiknek nincs pénzük a drága egyetemekre, vagy hozzád hasonlóan nem szeretnek tanulni. És inkább egy született amerikait vesznek fel mint egy külföldit. Külföldiként csak orvosként, nővérként vagy már diplomásként van eséllyed elhelyezkedni! sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!