Hol érdemesebb továbbtanulni? Ausztria vagy Dánia?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 00:25
2/6 A kérdező kommentje:
hahaha :)
2012. máj. 25. 13:30
3/6 Retekszisz válasza:
Mit akarsz tanulni? Milyen nyelvtudásod van?
5/6 anonim válasza:
Nekem ajánlották mindkettőt. Ha nem kapok munkát (most végzek az egyetemen), akkor tuti kimegyek valahova (lehet, hogy még dolgozni, de lehet, hogy valamit még tanulni). Nemcsak gyakorlati tudást szerzel, hanem be vannak építve minden egyes képzésbe olyan tárgyak is, amik abban segítenek, hogy utána hogyan add el magad, hogyan helyezkedj el könnyen.
Szerintem az alapján dönts, hogy hogy németül vagy angolul tudsz-e jobban. Ha honvágyas vagy, akkor mindenképp Ausztria, pár óra alatt itthon vagy. Dánia egyébként nekem szimpatikusabb ország, a dán emberek szintén.
6/6 anonim válasza:
Dániában elég sok képzés ingyenes, a dán nyelv tanulását is támogatják 3 évig díjmentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!