Vajon milyen lesz?

Figyelt kérdés
Anyukám február óta Ausztriában dolgozik, és valószínűleg én is ki fogok menni gimnáziumba. Most hetedikes vagyok, tehát már csak egy évem van. Mivel a gimiben az osztály nagy része nem fog ismerni senkit, ezért tök jó lesz, mert alapvetően nagyon barátságos és közvetlen vagyok. De azon gondolkoztam, hogy vajon milyen szerepet töltök majd be az osztályban? Mármint hogyan fognak nézni rám? Én leszek a balek, vagy a csilli-villi újdonság? Megvan az alap német nyelvtudásom, simán megy a beszélgetés, de sokkal nehezebb lesz MINDENT németül tanulni.
2012. máj. 8. 06:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek. Szerintem nagyon tuti lesz.

Ha az elején úgy érzed, hogy nehéz ne keseredj el!

Most kezdtem a gimit és még így magyarul is nehéz volt.

Teljesen normális lenne ha az elején még kicsit félnél vagy nem annyira bírnád.

2012. máj. 8. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem hogyha jó osztályba kerülsz úgy fognak nézni Rád mint bárki másra. Persze biztos, hogy az elején nagyon érdekes leszel nekik.
2012. máj. 8. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
nagyon sok függ attól, hogy milyen felfogásúak az osztálytársaid. meg Ausztrián belül Bécs, vagy vidék. Bécsiek kicsit távolságtartóbbak, de ott is van 1 rakat kivétel.
2012. máj. 8. 16:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Salzburgban fogok majd lakni.

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2012. máj. 8. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
haha, tapasztalatból mondom, hogy nézni fognak nagyokat, nem feltétlen lesznek barátságosak, mert arra nem szokás annak lenni, habár személyfüggő, találd meg a legjobb személyeket, akikkel ki tudnál jönni szerinted legjobban minél előbb
2012. máj. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!