Hogy tanulhatnék Amerikában?
Figyelt kérdés
Valami cserediák program érdekelne (főleg Kanadával).2009. jún. 20. 00:56
1/7 anonim válasza:
Sok-sok pénzzel. Itt van mondjuk ez: [link]
2/7 anonim válasza:
Szinte minden egyetemen működik az Erasmus program.. Jó eredmények, minimum középszintű nyelvtudás kell hozzá, és fél évet kint tölthetsz, ha mindenki úgy akarja.. :)
persze ehhez is kell pénz..
3/7 anonim válasza:
Az Erasmus program az Európai Unió 27 tagállama, a 3 EFTA ország (Izland, Liechtenstein és Norvégia) és egy társult ország (Törökország) számára biztosítja az együttműködést a felsőoktatás területén. Azzal nem megy Amerikába.
4/7 anonim válasza:
bocsi, azt hittem bárhová eljuthatsz vele.. :)
biztosan vannak más ösztöndíjprogramok is, amivel ki lehet menni..
5/7 anonim válasza:
Az ERASMUS programmal tényleg nem jutsz ki Észak-Amerikába és a legtöbb magyar egyetemnek nagyon kevés tengerentúli kapcsolata van, hisz az európaiakat sokkal könnyebb erősíteni. Ha csak 1-2 félévet szeretnél kimenni, tényleg csak ösztöndíjjal érdemes. Vannak egyetemeken kívül megpályázható (országos) ösztöndíjak, talán azokkal kellene próbálkoznod, de nem sok hely van meg a szakodon is múlik, szóval elég nehéz. Bölcsészként sokkal nehezebb, mint pl. egy építészmérnöknek...szóval ez is nagyon döntő szempont.
6/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, főleg a diploma utáni további lehetőségek. Némi anyagi áldozatra is hajlandó vagyok...
7/7 anonim válasza:
Ha van rá keret, vannak jóhírű utaztatós iskolák.
Én a Katedrát és az EF-et ajánlom.
nézd meg az oldalukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!