Ha egy angliai iskolában english-t kérnek akkor nekem itthon irodalom érettségi nem kell ugye?
Figyelt kérdés
"Standard Grade or GCSE English and Mathematics are required..."2012. márc. 27. 18:28
1/3 anonim válasza:
de ez a GCSE a wikipedia szerint nem walesieknek és északíreknek van , meg esetleg Giblaltár meg hasonlók? Bár én nem tudom ezt , vmennyire még engem is érdekel.
2/3 anonim válasza:
ez egyetemre vagy mire?
a GCSE idekint egy 16 évesen letehető vizsga (aki tovább akar tanulni, annak szinte kötelező jellegű), eszerint dől el, hogy mehet-e az ember tovább 5th and 6th form-ra vagy csak vmi colleg-be szakmát tanulni (pl szakács).
am ha egyetemre nézed, akkor minden jegy számít, igen, még a magyar irodalom is :)
3/3 anonim válasza:
jézus, ha ennyire buta vagy, akkor szerintem inkább ne akarj angol egyetemre járni. egyrészt erősen kétlem, hogy otthon leérettségizhetsz úgy, hogy nem érettségizel magyar nyelv és irodalomból, másrészt, szerinted mi a fészkes fenét írnának az angol egyetem/munkahely követelményeihez? hogy legyen japánból érettségije, angol nem érdekes? Japánba se fogják azt írni, hogy magyarból legyen, vagy bármi másból...egyébként meg teljesen mindegy, mert totál más az oktatás szerkezete, a jegyadás is teljesen másképp van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!