Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » BCE-n költségtérítéses hallgat...

BCE-n költségtérítéses hallgatók is pályázhatnak ERASMUS ösztöndíjra?

Figyelt kérdés
Mert elég valószínű, hogy csak költségesre fognak felvenni, de nagyon szeretnék kimenni külföldre, viszont magamnak nem tudnám finanszírozni az egészet.
2012. márc. 14. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen tagozaton (nappali, levelező, távoktatás) és formában (állami vagy költségtérítéses) tanulsz, lehetőséged van jelentkezni. Az már más kérdés, hogy kijutsz-e, ez függ a nyelvi szintedtől, tanulmányi eredménytől, ajánlásoktól...

De mindenképp érdemes lesz megpróbálnod, a jelentkezéssel semmit sem veszítesz. ;)

2012. márc. 16. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy van lehetőségem jelentkezni, de ösztöndíj is jár ha költséges vagy? Mert valahol láttam, hogy lehetsz önfinanszírozó is, ez gondolom azt takarja, hogy nem kapsz ösztöndíjat.. Vagy ez nem olyan, mint a tanulmányi ösztöndíjnál, hogy csak az államisokat illeti meg?
2012. márc. 17. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi az Off-ért. Ez engem is érdekelne. Nálunk elvileg csak államis mehet, pedig én 5 egészes átlaggal vagyok költséges, és nem kevés államis meg 2 átlaggal bohóckodik, hozzáteszem gazdasági szakról van szó, nem sétagalopp.(1 ponttal csúsztam le az államis helyről) Más esélyem nincs kijutni külföldre, sosem voltam külföldön, és hitelből finanszírozom a tanulmányaim, na ez az ország szégyene, hogy sok az ilyen helyzetben lévő mint én...
2012. júl. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!