Universität für angewandte Kunst Itt szeretnék tanulni Bécsben, van valami tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Fotográfiát szeretnék tanulni. Van felvételi? Olvastam, hogy a legtöbb bécsi egyetemen nincs, csak be kell iratkozni, viszont nehéz bent maradni.2012. febr. 26. 17:18
1/7 Retekszisz válasza:
Itt viszont van felvételi, és elég esélytelennek látom a bejutásodat. Nagyon kemény a szűrés.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Jelenleg 11.-es vagyok, és érdeklődöm.
Esetleg te ott tanulsz? Tudsz valami konkrétabbat a "szűrésről"?
2012. márc. 1. 14:50
3/7 Kim Bo Mao válasza:
Akkor ebben az évben mész majd felvételizni?:D (én igen) Egyébként ezen a héten van a nyílt napjuk, csütörtökön, okt. 24-én. Elméletileg kell egy mappát vinni, meg rendes felvételi eljárás van. Leveleztem a sulival, meg egy ott tanult diákkal. Őt úgy vették fel, hogy angolul prezentálta a munkáját, mert nem tudott még németül. Az egyetemről főleg azt a visszajelzést kaptam, hogy mindenképp menjünk el a nyílnapra, ahol minden kérdésre válaszolnak (és látják a fejedet, így nem leszel annyira idegen :D). Remélem tudtam segíteni, ha aktuális még :)
4/7 Kim Bo Mao válasza:
Vagy várjunk, már leérettségiztél, akk már lehet nem aktuális XD Na mindegy.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm, aranyos vagy :D
2013. nov. 7. 22:43
6/7 anonim válasza:
Akkor tényleg nem kell nyelvvizsga,igaz?Tudom, neked már nem aktuális, de talán tudtok segíteni nekem. Én is oda mennék,és elvileg nem hogy nyelvvizsga, de érettségi sem kell. Igaz ez? Egy ottani valaki mondta, de olyan hihetetlen, hogy megerősítésre szorulok. Azt mondta, ha tudunk beszélni az anyagunkról (elég angolul), akkor esélyes a felvétel, mert hogy ő is így ment ki, h nem tudott németül, és tud olyanról is, akinek nincs érettségije, és ott tanul nem tom hányad éven... Lehet ennek hinni?
7/7 Kim Bo Mao válasza:
Fhú azért szerintem legyen érettségid. Én nem hallottam ilyesmiről, hogy nem kell, de az igaz, hogy az elején elég ha angolul beszélsz, és a szóbelin meggyőzöd őket hogy lazán Bécsben tudsz maradni mer valaki eltart, és hogy majd jársz nyelvsuliba. Szóval a lényegesebb hogy legyen egy szép mappád amiből látszik, hogy tudsz rajzolni valamennyire, és ami fontosabb, hogy legyenek olyan munkáid, amik pálya-orientáltak. Minket amúgy azért nem vettek fel, mert megkérdezték, hogy miből maradnánk Bécsben. Amikor mondtuk, hogy dolgoznánk stb., akkor nem tetszett nekik. Egy másik magyar gyereket aki egyáltalán nem tudott németül és rajzolni is rosszabbul tudott felvették mert a nővére Bécsben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!