Felvételi az Edinburgh-i egyetemre hogyan zajlik?
Az Edinburgh-i egyetemet nézegetem mostanság, viszont nem világosak a bekerülési feltételek. Erre az A-level-re meg ilyenekre gondolok.
Ha valaki ott tanul, vagy van ismerőse, esetleg tud segíteni az legyenszíves írjon itt vagy e-mailba: dany111@vipmail.hu
köszönöm. :)
a jelentkezes a www.ucas.com oldalon keresztul zajlik, minden infot megtalalsz a jelentkezes meneterol stb..
roviden: kell egy personal statement (motivacios level), reference (tanartol, munkaltatotol), szaktol fuggoen kituno erettsegi ill. valszeg emeltet is fognak kerni. magyar erettsegit elfogadjak, a sajat honalpjukon megtalalod az altalanos, minimum entry requirements-eket.
ismerosom uni of edi-rol nincs, mas edinburgh-i egyetemekrol van, de allati nehez a bekerules, alig kapnak paran offer-t (egy-ket brit ismerosomtol hallottam, hogy ok anno kaptam oxbridge-re offer-t, amig edi-bol cs reject jott; vegulis nem ertek el a jegyeket oxbridge-re, de azert erdekes) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!