Ti mit ajánlanátok? Ismertek esetleg konkrét egyetemet ami jó? Mi kell a bekerüléshez? Mennyibe kerül stb?
Figyelt kérdés
Tehát én már kiskorom óta készülök a külföldi tanulásra. Már nagyon régóta egzotikus országokban szeretnék tanulni. Gondolok itt délamerika vidékére, Mexikóra, Ázsiára, Óceániára és kis szigetekre. Igazábol több dolog érdekel. A szinészkedétől elkezdve éneklésig(nem azt mondom hogy jó hangom lenne). Aztán a gazdaság, a környezetvédelem, a zöldenergia, allatokkal kapcsolatos dolgok meg a mérnökség. A nyelvet tudom, hogy tudni kell de azon kívül tudtok valamit esetleg segíteni nekem ebben.2012. febr. 20. 21:21
1/4 anonim válasza:
Google a barátod.
Te komolyan azt gondolod, hogy valaki helyetted fog óceániai egyetemek után kajtatni a neten? Amúgy a fél világot felsoroltad, nyilván mindenhol mások a feltételek. Minden ország és minden város tök más árkategória, lakhatást és oktatást illetően is. Magad ura vagy és a net ehhez jó társad lehet, nézelődj egyetemek oldalán, ott mindent megtalálsz, a feltételeket is.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy a neten keresgessél hanem hogy ha esetleg valaki ezeken a helyeken tanult akkor az segíthetet volna.
2012. febr. 21. 13:23
3/4 anonim válasza:
Előbb rendesen járj be nyelvtanra :DXD
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Csak 12 éves korom óta írok és fogalmazok magyarul. Előtte csak németül és angolul tudtam. Tehát csupán ezért ilyen a fogalmazásom és csak hogy tud végig szenvedem az összes magyar nyelvtan órát. Egyéb kérdés?
2012. febr. 26. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!