Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mi kell ahhoz hogy skociaban...

Mi kell ahhoz hogy skociaban jarhassak egyetmre pszichologia szakra?

Figyelt kérdés
Minden info erdekel :)
2012. febr. 9. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

első körben:

- personal statement (motivációs levél)

- reference (tanártól v munkáltatótól)

második körben:

- érettségi jegyek (az összes beleszámít, általában 5-ös átlagot vagy színötös érettségit kérnek)

plusz kell nemzetközi felsőfokú (TOEFL/IELTS). plusz nem árt, ha van félretett pénzetek ésatöbbi, első évre simán lehet számolni 3-4000 fonttal csak a szállásra, plusz erre jön rá a megélhetés ésatöbbi (tudom miről beszélek, én is Skóciában tanulok, Uni of Glasgow csapatát képviselem) :)

a jelentkezésről mindent megtalálsz a www.ucas.com oldalon, érdemes rászánni az időt és részletesen végigolvasni. az idei jelentkezési határidőről már lecsúsztál, még a Clearing-en részt vehetsz (olvass utána ucas-on, hogy mi az, mert kicsit hosszú lenne leírni), bár kétlem, hogy ténylegesen jó hírű egyetemeken lenne üres hely egy pláne slágerszakra, amit meg tudna hirdetni még idén..

2012. febr. 11. 01:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi es amugy meg nem iden felvetelizek es meg azt szeretnem megkerdezni hogy te melyik szakot ajanlanad
2012. febr. 11. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
azt hittem, pszichóra akarsz jelentkezni, az egy szak.. :)
2012. febr. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!