Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szlovákok mit tanulnak történe...

Szlovákok mit tanulnak történelem órán?

Figyelt kérdés
xDDdd? :D a 20 éves történelmüket veszik át minden évben újrakezdve? :D XD
2012. jan. 8. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mi magyarok se csak magyar történelmet tanulunk:)
2012. jan. 8. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A Nagymorva Birodalomról (Morva Fejedelemség) még nem hallottál? Vagy az első szlovák államról? Az első és második csehszlovák állam? Semmi? Nagyszerű!

Nyugodtan le lehet pontozni, de a kérdésed és az xd-k alapján halvány fogalmad sincs még a magyar történelemről sem. Sajnos pont az ilyen emberek miatt (szlovák részről is természetesen) tart ott a két állam viszonya, ahol. És igen, ugyanúgy tanulnak világtörténelmet, mint te...

2012. jan. 8. 22:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Haha.. jó vicc.
2012. jan. 9. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
hát náluk Csák Máté nemzeti hős meg Széchenyi félig német félig szlovák meg hasonló baromságok és ténykérdés hogy iv. béla szláv népi betelepítéseiből lettek úgymond a szlovákok és német nyelven való leendőbeli szlovák értelmiségek és költők levelezéséből alakult ki a csehet másoló szlovák nyelv de tanulnak rendesen mindent
2012. jan. 10. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:

hűű a kérdező enyhén hülye.kábé 13 vagy nem??akkor most elárulok egy titkot:én egy 14éves taknyos vagyok,de te sokkal hülyébb lehetsz nálam.

hogy a kérdésre válaszoljak:szlovákoknak is van történelmük,és főleg nem 20 éves hiszen ha csak azt vesszük csehszlovákia 1929 körül jött létre,és szlovákia már előtte is létezett:)plusz ugye az egyetemes történelem.

na viszlát

2012. jan. 22. 21:14
 6/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok. Trololo
2012. jan. 22. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
13 vagy 16 minde műveletlen tájékozatlan akkor meg mind1 , én ilyen kérdést 6 évesen nem tettem volna így fel nem hogy 16 évesen
2012. jan. 23. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor még jobban szégyelld el magad.
2012. jan. 23. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne jöjjön itt senki Nagymorva Birodalommal... Ugyanis ott szlávok laktak... [link]

Talán azért nem szeretjük a tótokat, mert a területet tőlünk kapták és van képük magyarellenes lépések sorát hozni...

2012. aug. 26. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Tessék, úgy kábítják ott a fiatalokat, mint a Szovjetunióban... [link]
2012. aug. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!