Hogyan tudnám magam fenn tartani Skóciába?
Figyelt kérdés
Az egyetem amire mennék ingyenes. De minden mást nekem kéne előteremtenem. Sztetek mit tudnék dolgozni kint? Könnyen el lehet helyezkedni?2012. jan. 8. 09:25
2/10 anonim válasza:
Ösztöndíjjal tanulnál Skóciában? Ha nem,akkor érdekelne,hogy melyik egyetem ez,ami ingyenes? Mit tanulsz majd?
3/10 anonim válasza:
Skóciában minden egyetem ingyenes EU-s diákoknak.Én Dundee-ba megyek jövőre ha minden jól megy, de egyelőre keresek "sorstársakat", akik szintén jönnének, többen azért könnyebb :)
Arra figyeljetek hogy jan. 15 a jelentkezési határidő.
4/10 A kérdező kommentje:
milyen szakos vagy?
2012. jan. 9. 21:22
5/10 anonim válasza:
Közgázra megyek csak még nem tudom melyik alapszakra.Valószínűleg "International Business" vagy "Economic Studies", még nem tudom.
Te hova mész? Beszéltem már kint élő magyarokkal, azt mondják el lehet tartani magad az egyetem mellet részidős munkával.Melyik városba mennél?
6/10 anonim válasza:
Már csak azt nem tudom hogy az itthoni C1 nyelvvizsgámmal lehet-e jelentkezni?Erről tud valaki valamit?
7/10 A kérdező kommentje:
az egyetemed által mész ki?
2012. jan. 9. 22:03
8/10 anonim válasza:
Nem, most kezdem az egyetemet :) Te milyen szakra mész?
9/10 A kérdező kommentje:
megtudnád adni a email címedet? Lenne már kérdésem
2012. jan. 10. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!