Skociaba egyetemre csak januar 15-ig lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 21:33
1/10 anonim válasza:
Igen, mint az egesz UKban. Jelentkezhetsz kesobb is, de a jelentkezesedet nem kell elbiralniuk az egyetemeknek. Donthetnek ugy, hogy el sem olvassak, ugyhogy lehet hogy jobban jarsz, ha inkabb jovore probalkozol.
2/10 A kérdező kommentje:
es ha elolvassak akkor sem biztos h felvesznek? max ha uresedes van es en vagyok az a szerencses?
2011. jan. 31. 23:03
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy nem biztos. Az akkor sem biztos, ha idoben kuldod be. Nem tudom, Skociaban mennyi eselyed van egy kesoi jelentkezessel uresedesre bekerulni, talan Angliaban tobb lenne, mert ott ugye fizetos.
4/10 A kérdező kommentje:
Jo, en pont ezt akarom elkerulni, hogy ne kelljen tandijat is fizetni, mert azt mar nem tudnam allni. Amugy a jelentkezesert kell fizetni?
2011. febr. 1. 09:31
5/10 anonim válasza:
Én idén jelentkeztem skót egyetemre. A jelentkezés 21 font, kb 8000 Ft, amiért 5 helyet jelölhetsz meg. Az egész jelentkezés teljesen elektronikus, csak internet kell hozzá: [link] Azt amúgy tudtad, hogy nyelvvizsgapapír kell hozzá? Az IELTS-et majdnem mindenhol elfogadják, ezen pedig egy legalább 6-os eredményt kell elérni.
6/10 A kérdező kommentje:
17-en adom a Ielts-et, ezert nem is akartam meg nagyon utana nezni a reszleteknek. Ugy gondoltam h eloszor legyen meg a nyelvvizsgam aztan jelentkezek, errefel kiderul, h jan 15-ig lehet csak:| Lehet jovore megprobalom, de neked sok szerencset hozza;)
2011. febr. 1. 19:49
7/10 anonim válasza:
Kiken, te hova, mire jelentkeztel?
8/10 anonim válasza:
University of Aberdeen, alkalmazott matematikus szak. Itthon ugyanezt tanulom, de tapasztalatból tudom, hogy az angol tanrendben több a gyakorlat, ezért akarok átjelentkezni. Küldtem emailt az egyetemre, hogy átvesznek-e, azt mondták, hogy az itteni egyetemi jegyeimmel második évfolyamba felvennének (csak az a durva, hogy Mo.-n még az elsőt sem végeztem el, igaz, csak 1 tárgy hiányzik). A minap kaptam az értesítést, hogy a jelentkezésem sikertelen, erre megint ment egy email, majd kiderül...
9/10 A kérdező kommentje:
Kar, de hatha elfogadjak;) Am en is alkalmazott matekre vagy matek-infora szerettem volna menni.
2011. febr. 4. 09:09
10/10 anonim válasza:
Augusztusban probald meg a jelentezest. Augustus vegen vannak az "erettsegi eredmenyek" kihirdetese, es addig sok minden valtozekony. Vard meg a nyelvvizsga eredmenyet es utanna jelentkezz. Meg szeptemberben is felvesznek ha van hely mert fizetos... En mar itt tanulok egy eve es lattam par elkesett jelentkezest, 10bol 9bekerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!