Maradjak kulfoldon, vagy jojjek haza az orvosira?
Én úgy hallottam, hogy Európában(nem tudom, h itt élsz-e) A SOTE az egyik legjobb orvosi egyetem. Pl. Németországban is van, hogy mondjam, "székhelye, na(annyira keresett németek által) A norvégoknak nincs orvosijuk ezért a norvég orvostanhallgatók nagy része MO-ra jön tanulni. Nem tudom, hol élsz, de ez a te döntésed...
Üdv!
# 1
Akkor szerintem gyere haza, mert a honvágyad is erős, és a SOTE sem olyan rossz egyetem..
bánomisén igazad van!(Ez eszembe sem jutott..:S)
Ha mondjuk eljössz ide a SOTE-ra, nem tetszik és mondjuk 2.-os vagy, akkor nyugodtan átiratkozhatsz egy másik orvosira, persze csak akkor, ha megfelelők az eredményeid...
A SOTE-ra is csak újrakezdéssel vennének át? Ha ezt még nem kérdezted meg, akkor kérdezd meg, lehet, hogy ha külföldön kezded el, a SOTE-ra később át tudsz jelentkezni.
A röghözkötés miatt sokan szívják a fogukat, szerintem joggal. Nem lehet megszabni felnőtt embereknek, hogy hol kell lakniuk, ez már az személyes szabadságba való belemászás. Emiatt azért óvatos lennék a helyedben, mert mi van akkor, ha el akarsz, vagy egyszerűen el kell menned Mo-ról, mert itt nem boldogulsz, és egy hülye intézkedés miatt nem tudsz? A helyedben ezt nagyon meggondolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!