Hogyan tudok külföldi egyetemre jelentkezni? Segítsen nekem valaki? !
Én egy 18 éves lány vagyok! Szeretnék külföldön tanulni!
Az Egyesült Államokban v. Nagy-Britaniában.Nem igazán vagyok tisztában a lehetőségeimmel.
Lehetségeslenne az hogy egy budapesti középiskolából felvegyenek egy külföldi egyetemre!!Szeretnék külföldön tanulni, világot látni és külföldön dolgozni,külföldön élni!!
Nézd meg olyan egyetemek honlapját ahová mennél.Nézd meg vannak-e ösztöndíjak külföldieknek, mik a feltételei, mennyit kell fizetni.
Azért egyszerűbb a 3 év alapképzés után kimenni, akkor több ösztöndíj is van kiírva.
Ha véletlenül találsz magadnak egy normálisabb munkát amerikába,akkor felajánlhatja a munkahely,hogy levelező v esti képzésben támogatja a tanulmányaid,de ezek általában olcsóbb képzések,és min.4000 dollár/szemeszter egy olcsóbb képzés...de egy nappali képzés ennek a tízszerese sajnos:S
Az internet tele van honlapokkal,hogy tanulj az usa-ba,meg ehhez hasonló hívogató hírdetésekkel,szóval nézz körül a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!