Au pair munka ügynökség nélkül?
Szeretnék au-pair lenni, viszont az egyetlen ügynökség, amelyik tényleg szimpatikus volt, azt írta, nem keresnek lányokat olyan rövid időintervallumra, amely nekem megfelelne (fél évre). Az au-pair kereső oldalakon viszont sok ilyen családot találtam.
Mekkora a kockázata annak, hogy önállóan keresek magamnak családot?
Elsősorban saját tapasztalatokra lennék kíváncsi.
aupair-world.net
Én itt találtam magamnak fél évre családot Németországban, most vagyok kint második hónapja.
Brick au-pairral jelentkeztem Angliába először, mert féltem a netestől, de fél évre esélytelen volt.
Ide regisztráltam, már aznap tök sokan bejelöltek, több családdal emailoztam. Kb 3 nappal később már megvolt a család. Nagyon jó helyre kerültem, nagyon rendes családom van.
Két ismerősöm van itt akörnyéken, mindkettő ügynökségen keresztül. Egyik magyar, másik grúz. Mindegyiknek a 3. cslaádja van most, mert az első kettőtől menekültek kb :D A magyar lány pl egy hétig ifjusági szállásra költözött, mert félt a családtól... Persze ez családfüggő, de én teljesen bízom a netesben.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!