Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Menjek Amerikába vagy ne?...

Menjek Amerikába vagy ne? (Lennt részeltesebben)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha megirok 4 tesztet sikeresen, persze nem egy időben, akkor ingyen kimehetek 1 évre Amerikába, egy családhoz.Havonta 150 dollárt kapnék.A város, amleyben laknék pont nemtudni még,mert kb. jövő ilyenkor mennék.Sokat gondolkodtam rajta de még mindig nemtudom, pedig holnap lesz, egy nagyobb városba kell menni, szóval az ut is eltart egy ideig.

Szerintetek menjem vagy maradjak itthon, az angol tudásom elég jó, otthon is külön szoktam tanulni, és szeretem is. Szüleim is megengedik, apu nagyon biztat is, anyu azt mondta ahogy akarom. Azt még tudni kell, hogy szerbiai vagyok.

Annyit irj h menjek vagy maradjak, esetleg az okot is jó lenne.Fontos, ha lehet minél többen, holnaptra kell, és még nem tudom.

Bocsi hogy kicsit sok lett, de siettem is, meg leakartam irni a lényeget :)

Köszönöm 16,5/L

2011. okt. 4. 20:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

de még mennyire, hogy menj:):)

sok sikert a tesztekhez;)

2011. okt. 4. 21:32
 22/45 anonim ***** válasza:

Mindenképpen MENJ!

Ha nem mész, talán nagyon meg fogod bánni. Ez egy soha vissza nem térő alkalom. Ki kell használni! MINDENKÉPPEN MENJ!

2011. okt. 4. 21:35
 23/45 anonim válasza:
MENJ! Én biztos nem hagynám ki!
2011. okt. 4. 21:36
 24/45 A kérdező kommentje:
ma 21:31 mért ne? mi az ok? többieknek nagyon köszönöm!!meggyőztetek, igent mondtam, holnap irok, mikor hazalrtem hogy sikerült e a teszt, már ha akk lehet tudni az eredményeket, fogjátok a csipiszt!!!!nagyonon köszönöm mindenkinek.
2011. okt. 4. 21:44
 25/45 anonim ***** válasza:

Ez az, hajrá! Menj, sokat fogsz tanulni, nemcsak angolból, hanem az életről, az emberekről ÉS: saját magadról!!!! Hogy hogyan reagálsz dolgokra, mi mit vált ki belőled, mit érzel bizonyos helyzetekben, milyen emberek mit váltanak ki belőled.

Rengeteg emberrel kerülsz majd kapcsolatba, születnek barátságok és lesznek rossz élmények is, mert az emberek már csak ilyenek. De ez nem baj, ez is a valóság része, és az életre úgy készülünk fel legjobban, ha a valósággal tanulunk meg együtt élni.

Még egy: az ember a saját hazájára, saját kultúrájára ilyen távolságból nagyon jól rá tud nézni: önkéntelenül is összehasonlítja azzal a másikkal, tanul tőlük, ugyanakkor azt is felfedezi, hogy jé, nahát, ez nálunk mennyivel jobb, és hogy szeretem én igazából a hazámat / anyanyelvemet / kultúrámat...

Minden jót!

2011. okt. 4. 22:11
 26/45 anonim ***** válasza:

Szia.

Én Amerikában élek már több,mint egy éve és azt tudom neked mondani, hogy KI NE HAGYD.Életed egyik legjobb döntése lesz, nem azért, mert ez egy fejlett állam, hanem, mert életre szóló élményben lesz részed és megtanulod az angolt. Ingyen angol tanfolyamok vannak egyébként, én is oda járok és van egy svájci au pair csoporttársam, aki suli mellett gyerekekre vigyáz. Etnikailag, kúltúrálisan nagyon sokszínű Amerika, ezáltal jobban megismered a világot, az amerikai társadalmat. Egy dolgot bánok, hogy nem olyan fiatalon jöttem ki, mint te.

Gyere Amerikába, várunk!:) Megkérdezhetem, hogy melyik város? Én Chicagóban élek.

2011. okt. 5. 05:50
 27/45 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. El is felejtettem, hogy nem tudod még a város nevét, ha esetleg Illinois államba kerülnél, akkor szívesen találkoznék veled ott és barátnők is lehetnénk, segíthetnék beilleszkedni. Remélem sikerült a teszt. Majd az időeltolódásra készülj fel, ahol él lakom ott 7 órával korábban van, mint otthon, de az otthoniakkal azért össze tudjuk hozni a skype-os csevegést. :)
2011. okt. 5. 05:57
 28/45 anonim ***** válasza:

Hova valósi vagy?

Én is Délvidékről írok, és több személyt is ismerek, aki ugyanilyen középsulis cserediák program keretén belül volt kint Amerikában. Ha gondolod írj rám, és adok elérhetőséget, így még többet megtudhatsz az egészről.

2011. okt. 5. 06:52
 29/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok, előszöris köszönöm az ujabb válaszokat :)) most értem a haza a tesztről, este az interneen lesznek fennt az eredmények, szóval most estig izgulnom kell :)) Kiderült, hogy hova mennénk: Washington DC-be :)) Ha sikerült akkor holnap ujra kell menni a másik teszt megirására. Ma olvasmány volt, abból kérdések, és egyéb kérdések, pl, hogy mondat közben volt egy vonal, és megvolt adva 4 lehetőség, és eget kellett bekarikázni,amelyiket helyesnek gondoltuk, meg ilyen hasonlók. 16 kérdésre 15 perc volt, és elég sokan voltak.

ma 5:50 és 5:57 nagyon sajnálom, hogy nem egy a város, de nagyon kedves volt tőled, köszönöm :))

2011. okt. 5. 15:29
 30/45 anonim ***** válasza:
NA?????? sikerült????? :) :) :)
2011. okt. 5. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!