Amennyiben úgy szeretnék külföldi (német) egyetemen tanulni, hogy közben már itthon elkezdtem egy Bsc képzést, de nem diplomáztam le, akkor az hogy működhetne? Van erre egyáltalán lehetőségem?
Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok,hogy nem (feltétlenül) az itthon megszerzett 3 éves diploma után mennék ki,hanem még diploma előtt,tehát ha pl. ismét nem sikerülne az a tantárgy,ami miatt már eleve csúszok 1 félévet, akkor kimehetnék-e úgy,hogy ne kelljen ott teljesen az elejéről kezdenem a BSC-t? Lényegében tehát az érdekel,hogy elfogadnák -e ott az itthon eddig teljesített kurzusaimat,ha nem is mindet,de legalább néhányat?? Előre is köszi,annak aki tud erről valamit,és segít!
(Szegedi Tudományegyetem TTIK Biológia Bsc-jéről van egyébként szó,és 3. éves vagyok, de ugye sajnos még nem végzek idén.)
2011. okt. 3. 14:11
11/11 habibi válasza:
sok sikert kívánok! Köln gyönyörű hely és szerintem jó választás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!