Egy évet tölthetnék el érettségi után Németországban (Berlinben), Hollandiában, Finnországban vagy Csehországban. Hova menjek?
magambol kiindulva azt hiszem Hollandiaba mennek, hallgatnek a szivemre (termeszetesen, ha komoly a dolog):)
Barhogyan dontesz ugy lesz a legjobb:)
Fontos, hogy milyen céljaid vannak!
Én annak idején Franciaország, Törökország és Finnorzság között vaciláltam. Végül is a finneket választottam több okból kifolyólag. A ottani iskola profilja miatt valamint azért, mert pl. Fro-ba könnyebben el lehet jutni Finno. meg inkább ilyen peremvidék és engem az annak idején jobban vonzott ez a fajta ismeretlen.
De igy útólag nem azaz ország ahol szívesen élnék még. Hideg, sötét télen, az finn emberek is elég zárkózottak. Meg nekem annyira nem jött be a finn nyelv...:P De ezt egyéne válogatja.
Mindenesetre jó, hogy van ilyen lehetőséged, élj is vele! Bárhova mész, csak jó lehet. :)
Én sem nagyon tudnék dönteni!^^
-Bár Cehországba nem hiszem, mert az túl közel van és oda bármikor eljuthatok.
-Németországba sem igazán -bár németet is tanulok-, mert elég szemetes...
-Vagy Hollandiába, vagy Finnországba mennék.
Ill. ha nekem lenne pl. Hollandiában ismerősöm, inkább oda mennék.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!