Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tudna esetleg valaki segíteni...

Tudna esetleg valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan/hol lehet külföldi munkát keresni?

Figyelt kérdés

Elnézést, tudom, hogy nem a legjobb kategória, de a másik helyen feltettem a kérdést, és nem igazán kaptam válaszokat... Úgy gondolom, itt talán többen vannak. Éppen ezért bocsánat persze a kérdés-ismétlésért is, nem tudom, hogyan lehet (vagy lehet-e) előző kérdésnél kategóriát módosítani... Szóval a kérés:

Elsősorban olyanok segítségét kérném, akik szintén érdeklődnek külföldi munka iránt, esetleg már sikerült is kijutniuk valamely országba dolgozni.

Engem elsősorban német vagy angol nyelvterület érdekelne, ezen belül is különösen Ausztria, Németország, Anglia vagy Amerikai is akár. :) (Tudom, ez utóbbi gyakorlatilag lehetetlen, de hátha... :))

Mindkét nyelvet jól beszélem, ezen kívül spanyolul tanulok épp. Idegenforgalmi ügyintéző és jogász végzettségem van, 26 éves lány vagyok.

Bármi segítséget, ötletet, tanácsot előre is köszönök. :)

2011. szept. 11. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
2011. szept. 12. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, áttanulmányozom őket! :)
2011. szept. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!