Mi kell ahhoz, hogy felvegyenek a bécsi vagy romániai orvosi egyetemre?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 09:32
11/26 anonim válasza:
Színvonalról még annyit,hogy itt legalább van szűrés,felvételi,Magyarországon még az se...mert érettségi itt is van,csak itt a 80% elhasal rajta,mert kicsit nehezebb,aztán még egy szűrű a felvételi,na most lehet vitatkozni arról,hogy melyik a színvonalsabb.:) Bécsben is van felvételi az orvosira. A felvételi egész napos,reggeltől estig tart.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Egyelőre megpróbálom a szegedit,mert közelebb van.Remélem sikerül. Csak kíváncsi voltam rá,hogy oda hogy lehet bekerülni és mennyiért.
2011. szept. 7. 17:30
13/26 PetFen válasza:
És az a teszt könyvet ,hol tudom be szerezni ? A címét esetleg megírnád?
És úgy van ,ugye ,hogy kiválaszthatód ,hogy biológiából,fizikából vagy kémiából akarod a tesztet megírni?!
Érettséginél nézik,hogy van belőle vizsgád (mármint,hogy érettségiztél-e belőle )?
14/26 anonim válasza:
14.28-as vagyok,nem nézik, nem kell se bioszból,se fizikából,se kémiából érettségizni. Nyelvvizsga se kell. Itt csak a felvételi számít. Illetve 10%-ban az összes többi jegy, 10%-ban az érettségi,de az semmi,valamint idén az volt,hogy úgy döntötték,csak a tesztet nézik,mindenki csodálkozott.:D
15/26 PetFen válasza:
A teszt könyvet hol tudom beszerezni?
16/26 anonim válasza:
Azé nem akar MO-n tanulni mert ha államira megy majd jól alá íratják vele a 7-15 éves szerződést mi szerint nem mehet meózni külföldre. :D
17/26 anonim válasza:
Tesztkönyvet az egyetemen lehet megvenni. Én kecskeméti vagyok, most leszek másodéves fogorvosis a mogye-n. Ha vannak kérdéseid segíthetek. :) üdv
18/26 anonim válasza:
Sziasztok! És az egyetemről nem lehet rendelni, vagy esetleg az egyetem könyvesboltjából (ha van ilyen)? Vagy mindenféleképpen ki kell a tesztkönyvért utaznom? Esetleg Magyarországon nem lehet beszerezni a könyvet (antikvárium/vatera/teszvesz/stb)? Ehhez meg tudnátok mondani a könyv pontos címét, szerzőkkel? Köszönöm.
19/26 anonim válasza:
Nem lehet megvenni, de nekem 3 is van,anno annyit vettem...egyikben kiemeltem a lényeget,másikban teszteket csináltam,harmadikat összevágtam és húzogattam kérdéseket,így írtam 100%-ot, előtte soha nem tanultam se bioszt,se kémiát,se fizikát,csak papíron elméletileg...
Talán eladom,ha a közelben laktok és nem kell a postával bajlódnom,mert ott előre kell fizetni, olyat meg nem akarok, vagy ti utaltok előre,olyat meg ti nem akartok gondolom. Amúgy pestmegyei vagyok,de nem pesti.
20/26 anonim válasza:
Szóval azt,hogy nem lehet megvenni úgy értem,hogy itthon nem lehet,és rendelni sem lehet, de ha leutazol se fogsz tudni beszerezni,mert nem tudnak se angolul,se magyarul ott ahol venni lehet:D, szóval ha nem tudsz románul,akkor csak itteniektől tudod beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!