Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szerinted ennek mennyi az esélye?

Szerinted ennek mennyi az esélye?

Figyelt kérdés

Barátom 7. végén kiment Kanadába egy évig, és ott járt suliba. 1 év alatt úgy megtanulta az angolt, hogy megcsinálta a középfokú nyelvvizsgát. Én Olaszországba szeretnék kimenni legalább 1 évet tanulni. Szerintetek ha most szeptemberbe elkezdem az olaszt tanulni akkor 1 év alatt megtudnám tanulni úgy, hogy tudjak rendesen beszélni?

És a suliba mennyit kéne fizetni? Amúgy most megyek 10-be.

2011. aug. 18. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

ha szerzel egy jó tanárt, vagy tanulási módszert, akkor tuti. én például jórészt önerőből tanultam az angolt, elég csak felfogni a ragozásokat, bemagolni a rendhagyó igéket, és egy hatalmas főnévi-igei fejszótárral rendelkezned. ezt egy év alatt meg lehet tanulni, olaszt talán még könnyebben is, mint angolt, mert azok kevésbé ejtenek hülyén, és eléggé hasonlít a latinra :D velem amúgy már megesett, hogy láttam leírva egy spanyol viccet, és megértettem.

hogy érted, hogy suliba mennyit kéne fizetni? csak nem magánsuliba járnál? az gagyi

2011. aug. 20. 17:05
 2/2 A kérdező kommentje:
A beiratkozásnál nem kell fizetni? Kanadába kellett nem is keveset
2011. aug. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!