Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hány éve kortól mehetek...

Hány éve kortól mehetek külföldre dolgozni? 16 éves vagyok és elszeretnék menni itthonról ki külföldre dolgozni. Van ilyen cég vagy vmi ami ebben nekem segíteni tud?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 17:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
Kezd azzal, hogy menj ki bébiszitternek. Fiúk is lehetnek bébiszitterek. Közben megtanulod a nyelvet, és szülői engedély kell hozzá, ha kiskorú vagy. Vannak cégek, amelyek megszervezik, nézz utána a googlin.
2009. ápr. 14. 13:18
 22/30 anonim ***** válasza:
50%

Lany vagy fiu vagy?:) Ezt csak ugy kerdezem.

Irjal nekem e-mailt, es segitek neked, mert itt tul sok a semmit nem mondo irigy hozzaszolo. Veluk ne foglalkozz, gondolom ok is minel elobb szeretnenek kulfoldon elni, de nekik is csak alom meg a dolog, ezert olyan irigyek es rosszindulatuak a hozzaszolasaik.

Irjal, es adok otletet neked!:)))

2009. ápr. 14. 14:43
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
komolyan, te utolso hozzaszolo nem vagy esznel... ez a legaljasabb hozzaszolas, amit olvastam. En is felajanlottam a segitsegemet, de ezt nem hagyhatom szonelkül, annyira szanalmas a viselkedesed. Miert irigy az, aki azt mondja egy 16 eves, felig gyereknek, hogy ne induljon el a nagyvilagba, beszeltnyelv, es valamennyi alaptöke nelkül... huu, de reg huztam fel magam ennyire...
2009. ápr. 14. 14:53
 24/30 anonim ***** válasza:
48%
persze rögtön le kell idiótázni azt, aki nem ért veled egyet! közben meg nem veszed észre, hogy hülyét csinálsz magadból. mit akarsz te külföldre menni, ha egyszer itthon se tudsz mit kezdeni magaddal? talán inkább tanulni kéne, nem fikázni a magyar viszonyokat. te talán tettél valamit az országért?
2009. ápr. 14. 15:33
 25/30 anonim ***** válasza:
59%
Kösz, de más elcseszett életére nem vagyok irigy. Soha nem élnék külföldön, csak úgy mellékesen megjegyzem. Ha van saját országom, akkor nem fogok valami idióta nyugatinak "nyalni". Ezt azok csinálják, akik itthon képtelenek boldogulni. Természetesen tisztelet a kivételnek.
2009. ápr. 15. 06:30
 26/30 anonim ***** válasza:
81%
Kulfoldrol irok (USA): ebben a gazdasagi helyzetben azok is nehezen tudnak elhelyezkedni, akiknek felsofoku vegzettseguk van. Neked erettsegid sincs es 16 eves vagy. Hova fognak felvenni? Meg talan arra sem eleg mar, hogy WC-t takarits. Eloszor vegezd el a kozepsulit legalabb es ne hidd, hogy kulfoldon sokkal jobb, mert nem igaz. Minden addig szep, amig tavol van. A szuleid biztos nem orulnenek, ha tudnak, hogy mit akarsz. Beszelj veluk, ha gondod van veluk, de ne szurd el az eletedet.
2009. ápr. 16. 01:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Kedves hozzászóló (nem a Németországi, hanem a másik), amúgy, ha nem vennéd észre, te is követtél el helyesírási hibákat!!!:\

És szerintem nem kellene egyből lefikázni, aki nem igazán érzi olyan jól magát otthon és külföldre vágyik.

A másik az az, hogy -nem rosszindulatból mondom- szerintem várd meg, amég leteszed az érettségit, azt inkább utána próbálkozz külföldel. (kérdés kiírója)

Egyetértek Németországi emberke hozzászólásaival! :)

De azért sok sikert! Ha kérdésed van írj, lehet h tudok segíteni.

2009. máj. 5. 19:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Hello,

nem lehurrogni szeretnelek, sem pedig kritizalni, hanem segitseget, tanacsot adni. Igaz a helyzetedet nem irtad le miert is akarsz ilyen ketsegbeesetten elmenni Mo-rol. egyreszrol megertem amit irsz, masreszrol egy par hozzaszolonak igaza van abban h kulfoldon sem kolbaszbol fonjak a keritest. azt nem irtad h beszelsz-e egyaltalan vmilyen nyelven mert az kell. Jomagam kulfoldon lakom mar evek ota, es igen en is megkuzdottem jo par dologgal. legfokepp a nyelv, hiaba hisszuk oh van egy nyelvvizsgank az igaz proba a valo eletben alakul ki amikor ott allsz es meg kell erteni amit hozzad beszelnek es neked meg kell ertetni magadat. ehhez jon a kulonbozo dialektus. en angol nyelvteruleten vagyok es beletellik egy kis idobe mig belejon az ember h ki angol, ki ir, skot, amerikai, ausztral, uj zelandi, del afreikai dialektusa van mert teljesen maskepp hangzik eloben mint nyelvsuliban. a tovabbiakban neheziti a jelenlegi gazdasagi valsag, ami vilagmeretu es sajnos nem csak Mo-n erzodik hanem mas kulfoldi allamban is, meg akkor is ha nem is annyira mint otthon. ez annyit jelent h kevesebb a munkahely, nagyobb a verseny, hisz sokan munkanelkulive valnak ok mind munkat keresnek, es neha kenytelenek az igenyeket lejebb adni tehat elvallalnak alacsonyabb beosztast is. es mindenhol ugy van elso a hazai. ha csak nem olyan tehetseg vagy es olyan tudasod van amit hazai emberkekkel nem tudnak betolteni. most se nem elijeszteni nem szeretnelek es lebeszelni sem. en anno mikor kijottem ide, ket diplomaval, ket nyelvtudassal a kezemben, a diplomam egy az egyben elfogadtak es elismert vegzettseg, 4 eves gyaksival, megis nekem kb 5 honapomba kerult mig irodai allast kaptam, es kezdtem palyafutasom elolrol, mintha sosem dolgoztam volna sokkal alacsonyabb beosztasban. megis orultem h vegre irodai melo es nem ettermezes es mosogatas. persze mara mar kinottem magam es a szakmamban dolgozom sot a jovo nemzedeket tanitgatom szabadidomben. de ehhez ido kellett. igaz at lehet veszelni ha eros vagy es kitarto. meg lehet csinalni, en is megcsinaltam es sokan masok elottem es elotted is.

szerintem ha mindenaron 16 evesen kulfodre szeretnel menni EU-s orszagokat nezzel, fokeppen Anglia, Irorszag ahol jobban befogadnak mint idegent. Ide ahol en vagyok nagyon szigoru vizumszabalyozas van es megfelelo vegzettseg nelkul nem engednek be az orszgba, ha csak nem tanulni jossz de annak hatalmas anyagi vonzata van. Ha baratnod 18 o mar korlatlanul tud dolgozni. Ha nem felsz a munkatol es tenyleg barmit elvallalnal meg lehet valositani amit szeretnel de nem lesz konnyu. Lehet olyan megoldas is h gimibe cserediakkent kimenni vhova. Igaz ehhez azt hiszem kernek bizonyos nyelvtudast. Persze az esszeruseg az lenne ha befejezned a sulit es varnal de vmikor a korulmenyek masokat diktalnak mint ami esszeru lenne.

Ha irsz privit es bovebben h megis milyen nyelven beszeltek megprobalok segiteni es otleteket adni.

2009. máj. 6. 04:48
 29/30 anonim válasza:
először érettségizd le..és max.legyen nyelvtudásod is..mert ez fontos.
2009. máj. 26. 21:11
 30/30 anonim ***** válasza:
hűha, 12 éves ez a dolog :O Azért kíváncsi lennék mi lett a vége :3
2021. nov. 8. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!