Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hány éve kortól mehetek...

Hány éve kortól mehetek külföldre dolgozni? 16 éves vagyok és elszeretnék menni itthonról ki külföldre dolgozni. Van ilyen cég vagy vmi ami ebben nekem segíteni tud?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 17:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
NEM jol irta azokat a szavakat, ugyhogy szerintem foj hozza a helyesirasi szabalyzat olvasgatasahoz... az eljönni van egyben, de mivel az el az elvalos igekötö, ezert a szeretnek miatt külön lesz... az egyenlöre-egyelöre kerdest, meg mar az elöttem szolo megmagyarazta, es konkretan igy van: az egyenlöre=egyenlö reszre... vaaa....
2009. ápr. 14. 04:55
 12/30 A kérdező kommentje:
most tényleg ezen van a sok birka leakadva?Tisztelet a kivételnek!Szánalmas népség....magyarországi színvonal nem változik,max romlik.
2009. ápr. 14. 09:17
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

".magyarországi színvonal nem változik,max romlik."

Nagyon bölcs gondolat. El lehet menni. Tudod, külföldön kolbászból van a kerítés. De ha itthon sem találsz munkát, külföldön miért találnál? Pláne ezekben az időkben. A Magyar vendégmunkásokat is küldik haza, mert nincs munka, ha van is, azt egy ottani állampolgárnak adják, érthető okokból. Ha ki is jutnál, hol aludnál? Mivel járnál dolgozni? Nekem úgy tűnik, hogy ez csak egy fellángolás a részedről. Odakinnt is ugyan úgy kell dolgozni, mint idehaza. Ezzel szemben sokkal nehezebb lesz a dolgod a nyelvismeret hiánya miatt.

2009. ápr. 14. 09:32
 14/30 anonim ***** válasza:
56%
Csak úgy emlékeztetlek, hogy ennek a "szánalmas népségnek" te is a tagja vagy, és jó ideig az is leszel, ha nem változtatsz a hozzáállásodon, mert így kizárt, hogy kijuss.
2009. ápr. 14. 09:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló,és a többinek is szól aki normális tanács helyett csak lehordani és kioktatni tud!Feltettem egy számomra normális és fontos kérdést és azt vártam volna hogytanácsot adtok.Fogadok hogy az emberek 90%-ának itt mindent a pi**ája alá ba**nak, azért beszél így,ilyen könnyedén.De remélem hogy ti is lesztek ilyen helyzetben, és titeket is kiröhögnek milyen egy szar emberek vagytok,hogy kiakartok szakadni a környezetetekből,és új életet kezdeni egy olyan emberrel akit szerettek,és mindezt végső elkeseredésetekben!Örülök h rajtam kívül ennyi boldog ember van, akinek semmit nem kell tennie hogy meglegyen amire vágyik!Csak így tovább...csak nehogy pofára essetek 1x.Én meg majd megoldom a dolgaimat ahogy eddig is..köszi a semmit.Aki normális választ adott annak köszönöm,a többieket meg sajnálni tudom.Most pedig lehet tovább fikázni,meglepődni már nem fogok
2009. ápr. 14. 10:10
 16/30 A kérdező kommentje:
jah és a helyesírással kapcsolatban,az előzőben is vannak hibák (mielőtt figyelmeztetnétek),és méghozzá azért mert siettem!Gondoltam ezt a mondatot még hozzáfűzöm!
2009. ápr. 14. 10:11
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a válaszolók 99%-a többet dolgozott már mint te. Nem kell áldozatot csinálni magadból. Tizenhat évesen új életet kezdeni? Ez kicsit vicces. Amúgy azok írnak ilyeneket akiknek általában mindent a p*cs*juk alá b*sztak (téged idézve), és jó dolgukban nincs mit csinálniuk csak mártírkodni. Mennyj el a Tescoba dolgozni, szerintem azt sem bírnád, nem, hogy a külföldi napszámos munkát.
2009. ápr. 14. 10:36
 18/30 A kérdező kommentje:
"Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." Hát ebben van vmi..így a vitát abba is hagyom.Inkább nektek van igazatok...rátok hagyom mint ahogy a kisgyerekekre szokták.Aki normálisan válaszol annak visszaírok,a többit meg emberszámba sem veszem.Írhattok akármit.Na csoki
2009. ápr. 14. 10:52
 19/30 anonim ***** válasza:
55%
Okoska! Ne legyél már ennyire éretlen! Itt egyedül te vagy az idióta ezzel a buta felfogással! Egyértelműen látszik, hogy életképtelen vagy. Még az. De ne aggódj ez a gondolkodásmód a koroddal jár, majd kinövöd. Most éled ezt a lázadó korodat. Nem hibáztatunk.
2009. ápr. 14. 11:01
 20/30 anonim ***** válasza:
69%
en irtam mar neked Nemetorszagbol valaszt, illetve javitottam a helyesirasodat. Irhatsz nyugodtan privatot, mert igy nem fogsz megoldast talalni, ha tudok segitek. Amugy az egesz "vitara" csak annyi megjegyzesem van, hogy tetszik-nem tetszik, akik itt irtak neked, nem rosszindulatuak, csak realisan latjak a dolgokat, nem neked akarnak rosszat, csak azt akarjak, hogy atlasd, nem ilyen egyszerü a dolog, es ami a legnagyobb butasag, ha sertettsegedben masokat tamadsz, mert ez egyaltalan nem igaz, hogy az ilyeneknek a feneke ala raktak mindent, pont arrol van szo, hogy az ilyenknek kellett megdolgoznia mindenert, különben nem latnak, hogy nem olyan egyszerü ez a dolog, ahogy azt te elkepzeled. A helyirasi vitat is te kezdted, mert egyböl leosztottad, aki irt, hogy nincs helyesirasi hibad... alapban szerintem senkit nem erdekelt volna, mert ennel sokan irtak mar cifrabbat is, teljesen altalanos hibaid vannak, van ez igy. Ne tamadj egyböl, szivesen segitek, ha tudok.
2009. ápr. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!