Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van Angliában államilag...

Van Angliában államilag támogatott, nem fizetős egyetem?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ugye itt Magyarországon van, és mondjuk ha én érettségi után ki szeretnék menni tanulni mit kellene tennem? Elfogadják ott a magyar érettségit? Vagy kell valami különbözeti vizsga? És ugye egyáltalán van e ingyenes egyetem?
2011. júl. 30. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdésedre a válasz kedves kérdező: Én úgy tudom ahogy az 1. válaszoló. A diákhitelt akkor kell törlesztened ha elérted a fizetésed a megfelelő összeget. Egyik ismerősöm havi 30 fontot fizet vissza.. és elég jól is keres. Itt mindenre lehet részletfizetést kérni.. A lényeg h ne sumákold el..
2011. aug. 10. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Meg annyi tartozik ide, hogy a komplett Egyesult Kiralysagban mindosszesen 1 egesz nem allami egyetem van. Mindegyik egyetem allamilag tamogatott, meg Cambridge es Oxford is - mas kerdes, hogy gyakorlatilag teljes onallosagot elveznek.

Angliaban es Walesben az oktatasert fizetni kell, de az emlitettek szerint erre kerhetsz allami, nagyon kedvezo hitelt, ha Eu allampolgar vagy. Skociaban az oktatas ingyenes, csak a megelhetes koltsegeit kell allni. (A fentiek CSAK BA szintu oktatasra ervenyesek)

Valoban, csak az utan kell elkezdeni fizetni, hogy a kereseted eler egy bizonyos osszeget, de akkor sem huznak le valami rettenetesen. Magyar erettsegi onmagaban nem sokat er, nemzetkozi kell.

2011. aug. 22. 16:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) nemzetközi érettségi? ilyenről még nem nagyon hallottam olyat h lehet szerezni? és mennyiben különbözik a magyar érettségitől?
2011. aug. 24. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb, de nemi tajeokoztatast, tampontot adnak az aloldalai:

[link]

2011. aug. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!