Felvettek a Miskolci Egyetem-gazdálkodási és menedzsment szakára. KÖLTSÉGTÉRÍTÉSESRE! Az könnyebb, mint az államilag támogatott?
Figyelt kérdés
Félek belevágni az egyetemi hajtásba..:S
Menjek el inkább szakközépbe 2 éves OKJ-s képzésre?Érek vele valamit? :|
2011. júl. 21. 22:59
2/9 anonim válasza:
igen szerintem menj el szakközépbe.. bár nem tudom, az is lehet túl magas lesz
3/9 anonim válasza:
A költségesnél az a különbség hogy fizetsz. Érted? FIZETSZ. Mint a katonatiszt. És mindkettő ugyan olyan nehéz. Ha ez mégse így van valahol, az a diploma akkor annyit is ér.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősünk azt állítja,hogy külön osztályba kerülnek a fizetősek,és az államilag támogatottak..
2011. júl. 21. 23:11
5/9 Silber válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy nincsenek osztályok... Kurzusok vannak. A költségesek-államilag támogatott emberek pedig kollektíve vannak benne a képzésben, a tanárok számára nem jelenik meg melyik melyik. Ez személyes adatnak minősül... Látom felkészültél időben.
6/9 anonim válasza:
Dehogy kerülnek külön. Ez csak finanszírozás, a képzés ugyanaz. És itt osztály nincs. Tudom, mert negyedéves egyetemi hallgató vagyok. Teljesen egyben van a költséges az államival.
Nem tudom ki terjeszt ilyen dolgokat.
Ha felvettek próbáld meg, nehogy most hátrálj meg!
Ha nem megy otthagyhatod, de mi okod van nem elkezdeni? Eddig ezért dolgoztál.
7/9 anonim válasza:
Igen konnyebb, es nektek a a broadwayrol hoznak eloadokat, hogy erdekesebb legyen..
8/9 anonim válasza:
Ugyanazt tanulja mindkettő. Ne légy már hüłye. Egyébként pedig nem nehéz gazd. menedzsment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!