Angliában tovább tanulás? Fontos!
Jelenleg 10.-be fogok menni itt Magyarországon. A 11.et kint steretném elkezdni Angliában, mert az u.n college-ben 2 évet kell járni, hogy le lehessen tenni az A-levelt. Pár kérdésem lenne a tovább tanulással, ki bármit tud segítsen kérem.
1. Magyarként ha perfektül tudok angolul beszélni mennyi az esélye, hogy átvesznek?
2. Ők 10. után leteszik a GCSE vizsgát, majd aki akar mehet tovább college-be. Nekem is lekéne tenni ezt a vizsgát? Ha igen hogyan?
3. Milyen papírokra van szükség?
4. Mikor jelentkezni?
5. Ha van lehetőség, hogy átvesznek tudnak biztosítani kollégiumot?
6. Mennyi lenne a tandíj?
Itt valószínű nem fognak válaszolni a kérdéseidre,ha igen mákod van!
Én azt javaslom hívd fel a kiválasztott iskolát és beszéld le velük ezeket a dolgokat,akkor legalább első kézből kapod az infót!
Good Luck!
Ahogy az Írek mondják!
Zsóka(Ireland)
Miért buktam volna a 11.-et amikor még csak most fogok 10.-be menni?
Köszönöm a válaszokat, az lesz, hogy szeptember elején fogok újra próbálkozni, de azért ha valaki tud ezek közül valamit írjon :)
evime.hu
iratkozz fel s ha meghirdetik az ösztöndíjat a 2012-14 évekre akkor jelentkezz
sajnos nincs sok lehetőség, de az evime azért jó mert ott nem arra fektetik a hangsúyt, hogy milyen zseni vagy, hányas IQ- val, hanem hogy mennyire érdekelnek a világ problámái, és klb. nemzetek problémái,
de persze ha úgy érzed, hogy ez nem neked való....
én is sokat keresgéltem már, ugyais én is szeretnék kijutni legalább egy évre, de tényleg nincs sok lehetőség a szegnyebbeknek, mert hogy én nem tudnk kifizetni milliós nagyságrendű összegeket az biztos...
ha esetleg ráakadtál valamire írj egy e-mailt, s fordított helyzetbe s is szólok
még remnykedek... de nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!