Mi lesz velem, ha otthagyom az iskolat 16evesen kiserettsegi utan?
Figyelt kérdés
kulfoldon lakok itt van olyan hogy kiserettsegi s a rendes erettsegi. a kiserettsegit 16evesen teszed le,en nekem ez 3honap mulva lessz..ottszeretnem hagyni a kiseretsegi utan,sokan vannak akik otthagytak,en speciel anyukamnak segitenek besegiteni a varrodaba,gondoltam meg 2 evig mig 18nem leszek segitek neki aztan talalok valahol valamilyen munkat.nagyon nem szeretem a sulit,tudom...tudom...sok gyerek van ezzel igy,de en mar belebetegedtem ebbe az egeszbe mas suli nincs hova mehetnek,s koltozni tuti nem koltozunk el innen! mire 18leszek s mondjuk azt terveznem hogy hazamegyek s ott keresek munkat felvennenek valahova?tudnam elni az eletem mint egy olyan ember aki rendesen leeretsegizett?en mar eldontottem magamban ezt az egeszet 90%biztos vagyok ebben az egeszben,anyukam is felvetette ezt a dolgot a fejeben.az biztos hogy hogyha otthagynam a sulit akkor anyukamnak segitenek be a csaladi vallalkozasunkban,ez jo is lenne,csak meg azt kene megtujam hogy mihez kezdek ha mar nagykoru leszek??! mert en itt nem szeretnek maradni,s hol talalnek munkat?battyam is otthagyta a sulit mikor annyi idos volt mint most en,s meg el,belefogot valamibe s Magyarba van jelenleg.de itt is volt sok munkaja,szoval szerintem nem akadaly ha nem vegzi el teljesen a sulit valaki.ti mit gondoltok?!?elore is koszonom2009. márc. 18. 22:23
11/14 anonim válasza:
00:13 szerintem magyarország bánná meg. még 1 ember lenne, akit segélyezni kell. Jó vagy te ott, haza ne gyere!
13/14 anonim válasza:
kiváncsi vagyok,hogy azok akik ide okoskodtak mit dolgoznak...:) ne gyere Magyarországra,mert egy undorító ország..egy gyűjtő...nagyon nagynak akar látszani,csak semmit nem tud elintézni ez a szaros ország,ezért még Románia is jobban áll lassan..sőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!