Au pair leszek mit kérdezzek?
ma fogunk beszélni(skype)a családdal,összeírtam pár kérdést,most átolvastam,a gyerekekről csak annyi infót kérdeznék hogy mi a napi rutinjuk órára pontosan.
ez elég csekély szerintem.
ti mit kérdeznétek egy 5 éves fiúról és egy 7 éves lányról?
mit fontos tudnom róluk?
mi az a Au pair ?
bébicsősz,?
miért nem magyarul írod le ?
Azért nem magyarul írja, mert alighanem nincs rá rendes magyar megfelelő, meg az általános műveltséghez hozzátartozik hogy valaki tudja mit jelent
Amit én kérdeznék, az hogy miket szeretnek, mit nem, hova viheted majd el őket, egyáltalán elviheted te magaddal egyedül valahova, kell e majd tanulnod a 7-évessel, miket esznek, ilyenek hogy te takarítasz e majd, stb, amit az első írt azok jók:)
Sok sikert, mennék én is!
Melyik ügynökségnél csináltad?
köszönöm a tippeket,most ihletet kaptam:)
aupairworld.net-en vettük fel a kapcsolatot,van még 2 család(Németo) is akikkel még a héten fogunk beszélni.
Azért nem magyarul írja, mert alighanem nincs rá rendes magyar megfelelő, meg az általános műveltséghez hozzátartozik hogy valaki tudja mit jelent
ne legyél már annyira okos
nem kell egyből lefikázni az embert
te biztos mindent tudsz fa* fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!