Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen az államokban egy...

Milyen az államokban egy középiskola? Milyenek a diákok, mi mindent tanulnak, milyen foglalkozások vannak?

Figyelt kérdés
A filmekben látott élethelyzetek nem tűnnek túl valóságosnak...
2011. ápr. 24. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából az amerikai oktatás szintvonala mélyen a magyar alatt van. Túl jónak van szerintem beállítva, de az egész csak színjáték. Ismerősöm tanult kint, azt mondta, hogy nagyon keveset tanulnak és nagyon alap dolgokat, és maga a tanítási módszer is más. Történelemből például eljátsszák a függetlenségi háborút és ennyi. Aztán, hogy tényleg ilyen-e, azt nem tudom, de eddig csak rosszat hallottam róla. Egyedül a sportoktatás ami jó.
2011. ápr. 24. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a biológia tanárnőmtől hallottam ezt-azt, mert ő volt kinn tanítani. Az elsővel egyet kell értenem. A tanárnőm szerint az oktatás színvonala a béka segge alatt volt.
2011. ápr. 24. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
pedig kb az a helyzet ami a filmekben. Talán sikerül 17 éves korukra kb az európai 8 általános anyagát elsajátítani.
2011. ápr. 24. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:

az egyetemeken viszont behoznak, sőt bőven lehagynak minket... szóval lehet mégiscsak ők tudnak vmit.

én annyit tudok, hogy ott sokkal interaktívabb az oktatás, és sokkal nagyobb hangsúly van a gyerekek szerepeltetésén, hogy bátran kiálljanak mások elé, és előadjanak akármit. Magyarországon ez sok gyerek rémálma, pedig szinte elengedhetetlen a magabiztos megjelenéshez és szerepléshez.

2011. ápr. 25. 00:26
 5/8 A kérdező kommentje:
a szerepeltetést itt is be kellene hozni, én például majd' összeesek, ha szóban kell megmutatnom, hogy mit tudok egy anyagról, dolgozatírás helyett...
2011. ápr. 25. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
hat nem tudom honnan veszitek hogy alacsony szintu az oktatatas a us-ben. az allami iskolak teny, hogy nagyon rosszak es csak a hulyek vagy a nagyon szegenyek jarnak olyanokba, de a fizetos iskolak jok, ha valaki tanulni akar akkor az mind oda megy. szerintem sokkal ertelmesebb az ottani oktatas mint a magyarorszagi, sokkal jobban az eletre nevelnek, nem veletlen hogy hol tart magyarorszag es hol a us
2011. ápr. 25. 22:42
 7/8 anonim válasza:
azért az usát nem turták fel a tatárok a törökök a németek és az oroszok. magyarország rég elötte lenne ha nem kellett volna vagy 5 ször újraépíteni az egészet
2011. ápr. 29. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
azert azt nem hiszem, mert meg csak par szaz eve alapitottak meg az allamot.
2011. ápr. 30. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!